BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

AK Parti kulislerinde konuşuluyor 10 belediye başkanı

AK Parti, 2019 yılının mart ayında yapılacak yerel seçimlerden önce başarısız belediye başkanları için başlattığı görevden alma operasyonunu iki ay içinde tamamlayacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Bilemediğim

Seçim ve oy meselesi de boş!Güçlü olan hep haklı!Bu başkanlar da halk tarafından seçilmedi mi?Görev süreleri de belli.Seçimde halk onları tekrar seçerse seçildiği gün görevden alınacak mı?

misfafir

Trabzon Büyük şehir belediyesi köylünün arazisini 18 uygulamasıyla elinden almaya çalışıyorlar hiçbir hizmetleri yok tekrar başkan adayı olursa ak parti Trabzonu kaybedecek.

Efe

Fetonun kalesi Odemiste tum feto bulasiklari onemli konumlarda hala duruyor...

turan şahin

bu arada Kayseri arada kaynamasın.Halkın AK PARTİ genel merkezine yaptığı şikayet ve ihbarlar örtbas edilmesin.yoksa ilk yerel seçimlerde hayal kırıklığı yaşanacak en büyük oy kaybı Kayseri de yaşanacak.

Ordu nerde

Reisim orduya ne zaman el atacaksınız

Misafir

Trabzon Büyük şehir Bedeliye Başkanı nı da ilave edin Şehrin hiç bir sorunu nu çözemediği gibi öyle bir derdi de yok anlaşılan trafik felç Otopark yok kaldırım yok yol kenarları kulube resmi deynekçilik yapılıp milletten haraç toplanır gibi otopark parası alınıyor su pahalı hafif raylı sözü verildi yıllar oldu raydan geçtik 70 model otobüsler çalışıyor hala...

Vatandas11

BILECIK BELEDIYE BAŞKANI VE IL BAŞKANI NE ZAMAN YOLCU EDILECEK BILECIK BIR RAHAT NEFES ALSIN ARTIK

Hakkı ARAR

AKP yanlış yolda. Bu istifa etmesi istenilen başkanlar FETÖ ve yolsuzluklara bulaşmışlarsa yasal gereği yapılmalı, yargıya havale edilmeli. Mesele başarısızlıksa Hükumet toptan istifa etmeli.

  • 1