BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.437,09

AK Parti erken seçimde ne kadar oy alır?

Erken seçim senaryolarının tartışılmasıyla birikte gözler AK Parti'ye çevrildi. Son seçimde düşüşe geçen AK Parti, yeniden bir seçim olsa ne kadar oy alır?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 57 Adet Yorum
dngidon

Utanmaz Herif;3 secim dönemidir Dogu ve Güneydogu bölgelerinde AKP avanta millet vekileri aliyor:Eger dürüst ve ALLAH korkusu sende varsa Adam gibi Analiz Yaparsin:ABD'nin BOP ortagi:

yeter

Yalancı en ufak hile olsa her yerde itiraz ederdi Akp o kadar ecemiler mi.her sandık başına asker konulmuştu.Hiç kimseye inanmıyorsanız askerinize inanın.

aziz nesin ve kılıçtaroğlunun %60ları

burada yazı yazanların %60 bir zamanlar aziz nesinin dediği %60 olsa gerek aynı kemel kılıçtaroğlunun söylediği %60 lık bloğun bir zamanlar aziz nesinin dediği %60 girdiği gibi bir insan kendisine bidon kafalı denir göbeğini kaşıyan adam denir oyunu 1 ton kömüre 1 kilo makarnaya satan adam denir bunun gibi bir çok hakarete uğrar sonrada kendisine bu hakarette bulunanlara doğru bu söylediklerin bende var diye gider oy atarsa aziz nesinin bir zamanlar söylediği o %60 kılçtaroğlunun söylediğ %60 la ispatlanmış olur demekki aziz nesin bir zamanlar epey tepki aldığı o söylevini tam anlamıyla bilmiş aziz nesin %60 demişti kılıçtaroğlu o %60tan bahsediyor. o %60 lık kesimin kalemşörleri buradada yazı yazmışlar normaldir.....

arif

Algı operasyonları başladı. demek ki AKP erken seçim istiyor.

Türkiye Türklerindir.

Ben daha cömert davranarak,güneydoğuyu Kürtlere veriyorum... Ama Türkiye'yi tamamen boşaltmak şartıyla.

GAZİ

HALA MEMURA,EMEKLİ VE ASGARİ ÜCRETLİYE ADAMAKKILI ZAM YAPMAYIN!..ALIRSINIZ!!!!..

yusf

helal olsun baran kürtler kendi mücadeleleri ile aldılar..akp vermedi..

AMASYALI

UTANMAZ AKP ADAM MUAMELESİ GÖRDÜNÜZ DIŞLANMADINIZ ADİ HERİF NE ÇABUK UNUTDUNUZ FAİLİ MEÇHULLERİ DİYARBAKIR CEZA EVİNDE YAŞANANLARI YAZIKLAR OLSUN SİZE.KİME HİZMET ETDİĞİNİZİ BİR BİLSENİZ.EVET AKP DEN ÖNCE NASIL YAŞIYORDU ONUDA SÖYLE.

AMASYALI

YETKİLİLER O KADAR ŞAİBE VAR AMA UYUYORSUNUZ BU SEÇİMLERİN TEKRARINI GEREKTİRİR HER ŞEY ORTADA.

yusuf

rüya görmeye devam et Dilipak..akp bir daha kazanmasın diye her daim oylar hdp'ye..anlayana...

pardon

Paralelcilerrin oyu yokken de cumhur baskanlmlz yüzde %52 ile geldi bu sefer AKP sandlk larl iyi kollaycak kazanacakkardedler başörtüsüne gelince onlar için teferruat olduğu nu biliyordu nuz birde kazanlrlz diye gitmeyenler sandlga hep gideceğini söylüyor kimseyle fazla uğraşmaya gerek yok

baran

milyonlarca kürde hakaret edince başın göğe mi erecek? bu kadar kul hakkıyla sırat köprüsünden geçebileceğini mi sanıyorsun sözde müslüman.rızk ALLAH tandır.akp den öncede kürtler yaşıyordu sonrada kürtler yaşayacak. herkes çalıştığının karşılığını alır.tayıpnıze mınnet borcu olan varsa reza zarraptır surıyelı araplardır akp lı ıhale fesatcılarıdır.12 yıl boyunca kürtlerin oyu sayesinde kral gıbı ıktıdarda yaşadınız sülalenızı zengın ettınız artık o günler geride kaldı asıl nankör olan akp dir.

çinçin

halk sokaktan ekmek topluyor basortu degıl

OBJEKTİF

TEŞEKKÜRLER, NANKÖR DİYORSUN YA, OLSUN ODA YETER. YA KÜRTLERİ İNKAR ETSEYDİN NE YAPARDIK.

mazlum kürtler.

allahını seversen sen ne saçmaliyorun. kimi eleştirdiğin bile belli değil.

Hasan Erdal

Sevgili cemaatciler Bu ülke Ak parti sayayesinde ivme kazanmıştır. Bitinizde ak parti sayesinde kanlanmıştır. En basitinden ablalarınız artık baş örtüsünü cıkarmadan okuyor ve çalışıyor. SİZ VİCDANSIZ NANKÖRLERSİNİZ.

0606

sadece doğudaki oylara sahip çıksınlar yeterli pkk halkı tehdit ederken devlet orada kendini hissettirmeli

ASD

Ak partiyi isteyemen sen ve senin gibi zihniyetler tahribat diye iddia ettiğiniz her neyse varsın ozaman Akp ortalığı tarumar etsin keza Ak partinin yaptıklarını bu partiler birlik olsa yapamazlar beceremezler geçmişi bilmediğin için şu anı konuşman boş güdümlenmiş zihninle elinin hamuruyla her işe karışma derim tercih senin

cahil hep cahildir

niye? çok mu eğitimlisiniz? her yerde geçersiz oy çıkarken en eğitimsizlerin köylerinde bir tane bile çıkmaması ilginç değil mi? kendinizi fazla abartıyorsunuz kürtler...boş teneke misali çok gürültü çıkarıyorsunuz.

Ayşem

AKP istenmiyor artık; şu ekonomide seçimde olsa oy kaybı devam eder; ama AKP nin yarattığı tahribat nasıl düzeltilecek çok zaman lazım....

nankör kürtler

nankör kürtler akp olmasa açtınız mhp mi karnınızı doyurdu nankör kürtler

Secmen

Hdpnin yaptigini AKP yapsa simdi Dogan medyasi, Feto Israil ve Alman medyalari ortaligi yikmislardi

mazlum kürtler

sen abdurrahman değil,abdul şeytan dili paksın. bir oy uğruna kürtleri bukadar cehalet eksenine koymaya babanın hakkı değil. o sakalının her tanesi kiyamet gününde ateş teli olup senden hesap soracak belam kişi.

akp ötünü verir

hdp hile yapmış olsa bu akpliler ötünü verir, yine bulurlar

MİLLET

DOĞRU SÖYLEMİŞ