BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.434,86

Ahmet Hakan'dan Ahmet Necdet Sezer'e çağrı

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'e anayasa kitapçığını fırlattığı günün detaylarını anlatması için çağrı yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
necati koçak

“Anayasa kitapçığını fırlattım fırlatmasına da hele bir sorun neden fırlattım” tümcesi filmierdeki kadar komik durmuyor..

Misafir

turkiyenin.yuz.karasi

Sema YILMAZ

GELDİ GELMESİNEDE KUKLA GB OTURDU. NE YAPTI ÜLKE İÇİN. İLERLEMESİNE NE KATKIDA BULUNDU. ELİNDE KOCA BARDAKLARLA İÇKİ İÇERKEN POZ VERME DIŞINDA YAPTIĞI BİR İCRAATİ YOK.

Misafir

Ahmet Necdet SEZER de bu ülkeye zarar veren uçlardan biriydi...nasıl ki sağdan zararlı uçlar varsa soldan da var...

baltacı

Sezer, nerede konuşulacağını, nerede susulacağını bilen devlet terbiyesine vakıf biridir,senin ateşli zıpkın delikanlı rollerinle konuşur mu cahal..

ÇOK TA ÖNEMLİ ŞİMDİ.

NAPACAN ASLINI,BİR SİNİR ANI DİYELİM ŞİMDİ BU YÜZDEN Mİ ANAYASA DEĞİŞİYOR,KİTAP ATILMASIN DİYE Mİ,DOLMABAHÇEDEKİ KONUŞMA NEDEN AÇIKLANMIYOR,HANİ MEZARA KADAR DENİLEN,DAHA NELER VAR,İLLE MERAKLIYSAN BAHÇELİYİ ÇÖZ,BAŞKANLIK TÜRKİYEYİ BÖLERDEN NEREYE GELDİ NEREYE GİDECEĞİ DE BELLİ DEĞİL.ONA SESLENSENİZE.

adalett

AHMET abi, anlatmasın. Sinirlerim 15 senede anca yerine geldi. Gerek yok.

kuzeyturk

Bu Ahmet hakan tam bir dilenci gibi davranıyor. Adam keyfine atmış.Neden ülke zarar ediyor daha çok zarar etsin diye.

adam

a hakan sen gibiler artık bundan mı medet umuyorsun geçmişte bir derdi olmayanlar şimdi mi dertlenecek.geç

bir basit vatandaş

Önce 17 - 25 Aralık, 15 Temmuz yamukluklarını bir açıklasınlar da görelim.

HMM

söz gümüşse sükut altındır prensibini uyguluyor. niye konuşsun bir anayasa kitapçığı fırlatılmasından o kadar etkilenen piyasa nedense memleket yangın yeri ve BUNDAN HİÇ ETKİLENMİYOR . İŞTE SUSTUĞUN ZAMAN BUNLAR KONUŞUYOR CAM GİBİ HAKİKATLER

yazık

Türkiye tarihinde görülmüş en faydasız cumhurbaşkanıdır Ahmet necdet sezer. akşama kadar koltugunda oturur üç sözünden ikisi atatürk olurdu... dünyadan bihaber varsa yoksa atatürk derdi adeta ona tapardı.. 29 ekim resepsiyonlarında bol bol kadeh tokuştururdu. sadece kadeh elindeyken güldüğünü tebessüm ettiğini görürdük. başka zaman surat ifadesi hitler i aratmıyordu.. malum olaydan ötürü nice insanlar kepenk kapatı niceleri intihar etti.. bu millet sezeri affetmiyor ve hakkımızda haram olsun.

hakan

ahmet necdet sezer neden beton gibi suratıyla cumhurbaşkanlığı yaptı dersiniz? çünkü abd nin bop ve fetö projesinden rahatsızdı. bunu engellemek için akp ye tümden karşı durdu. anlayana

Misafir

AHMET NECDET SEZER ADAM GIBI ADAMDIR ATATÜRK"TEN SONRA KI EN BÜYÜK DEVLET ADAMIDIR...HIRSIZ DEGILDI YOLSUZ DEGILDI DEVLETI KIMSEYELERE PESKEH CEKMEDI COCUKLARI GEMICIK SAHIBI OLMADI ADAM GIBI GELDI ADAM GIBI GITTI ALLAH YOLUNU ACIK ETSIN

Rahmet Kuruçeşme

Ahmet Hakan, arslan hemşerim. Seni seviyoruz. Çalışmalarını övgüyle takip ediyoruz.

VANLI

Bak Ahmetçik Sezercik ne yaparsanız yapın geçen dönem oylarımızı HDP ye vermiştik artık halk anladı kimin kime hizmet etiğini inadına EVET EVET EVETTTTTTTTTTTTT

coşkun

tabi Ecevit yok. atış serbest değil mi

anadolu

Anlamadığım şu Orada Anayasa Kitapçığının işi ne...

laz

yahu bu adamın söyleyecek ne sözü olabilir ki!! CB döneminde söyleyebildimi ki bugün söylesin. kuklaların ömrü ipleri birilerinin olduğu sürece vardır, o ipler bırakıldı mı artık onlar da yoktur. sezer de öyle idi..neyin açıklamasını bekliyorsunuz..

  • 1