BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Ahmet Hakan yazdı: Cübbeli'ye operasyon mu geliyor?..

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, isim vermeden sert bir şekilde Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'yü eleştirdi. Ahmet Hakan, Erbaş'ın Adnan Oktar eleştirisi sonrası olanları hatırlatıp o soruyu sordu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 41 Adet Yorum
S.Süleyman

Ey cübbeli yuvamı yıktın. Çolumun çocuğumun rızkını sana yedirdik. Şu milletin yakasından elini çek ey devletim bu tv kapatın Allah aşkına din tüccarının ne tv kanallarını nede kitaplarını istemiyoruz

Cemal

Cübbeli Ahmet Hoca dine aykırı birşey söylüyorsa, dinden delil getirsinler, ki getiremezler. Neyini sevmediklerininden dolayı operasyon yapacaklar, siyasi bir çıkar mı, kişisel bir husumet mi, yoksa Allah'ın dinini anlatıyor diye mi?

kemal

İnşallah operasyon yapılır benim salak eşim akşama kadar bunun sohbetlerini dinleyip fakir fukaraya gidecek diye elde avuçta ne varsa bu hoca denen adama hayır diye gönderiyor. TV de İki Allah diyor arkasından hemen ticarete başlıyor kitap satısı, yetimlere yardım su kuyusu milletin beynini yıkıyor. Hepsi kendi menfaatine çalışıyor. Allah için yetim diyip para topluyorlar tirilyonlarca, bir yılda ne kadar toplamış kime harcamış bir günde onu söylemiyorlar.Ama yetimler nedense hep gariban ben ihya olmuş bir yetim göremedim. Bu adam yüzünden eşimle boşanma aşamasına geldim Allah için bu adama haddini bildirin. Hakkım haram olsun helal etmiyorum. Fetoda aynısını yıllarca yaptı sömürdü milleti. Yeter artık bitsin bu ve benzeri oluşumlar diyanetimşz var kuranımız var camimiz var yeter artık bıktık kurtarın bizi.

İlim talabesi

Cubbelinin adını ağzına almayın Cübbeli kimi? İlmin kapisi

Misafir

Bir insanin fikri ne işe zikride odur önce bu söyleyenler soruşturma lazım Cübbeli ahmet hoca ilmin kapısıdir isteyen okapidan girer istemeyen kendi bilir ama hocamıza dokundurtmayiz bu böyle biline

Misafir

Oktar başka gavurun teki Hocamız başka yazık hocamızın o kadar sohbetlerinden nasip alamayıp mahrum olanlara yazıkk

Misafir

ALLAH Fırsat vermesin din düşmanlarına

Elif

Ahmet hoca gibi bir hoca kalmadı malesef.Herkezi doğru yola girsin diye uğraşıyor. Malesef din düşmanlarının bu işine gitmiyor.Rabbim böyle gerçek müslümanları başımızdan eksik etmesin.Onların dualarıla yaşıyoruz bu ülkede hür.

Farabi

Cubbeli Hoca nin yeri baska bu milletin kalbinde.Eger Cubbeli ye operasyon falan yaparlarsa hukumet kaybeder gibi geliyor bana.Adam gercekleri anlatiyor,kem kum etmeden hemide.

Misafir

Bu soruyu asıl ,asıl diyanet işleri başkanı ve o kafadaki ilahiyatçılara sormayı o kadar çok isterdim ki ?

Misafir

Keramet (tanım).Allahü Tealanın sevdiği insanlar vasıtasıyla yarattığı(Allahın yarattığı dikkat) Olağanüstü olaylar. Kenan arkadaş örnekleri açıklamış! Telefonun keşfi(İcadı değil dikkat !Araştırın ) : Dünya üzerindeki herhangi birinin ALLAHIN koyduğu fizik ,vb kanunları öğrenip ,kullanmasıyla bulduğu bir teknplojik kolaylıktır.Kıyamete kadar başka şeyler de bulunacaktır muhtemelen! İkisini de yaratan ALLAHTIR! Birisini kanunları dışında harikulade olarak yaratmakta diğerini kanunlar sebebiyle çalışan herkese vermektedir. ALLAH her şeye gücü yetendir.

Misafir

Her şeyi geçelim!Kıssayı böyle mi dinledin? Doğru ilkokul Türkçe hocasına ...

Misafir

Allahu Teala Maide süresi 120. ayette mealen (Ey müminler! Daima, her zaman, sadıklarla birlikte bulunun!) buyurmaktadır.Ben senin sadık olduğuna güvenmiyorsam başka birinin doğru olduğuna inanıyorsam sana ne? senden de bana ne?

türk

akıllı ol ahmet hakan ne yapacağını şaşırdın sen sapık adnanla cuppelıyı nasıl aynı kefeye koyarsın sana soylicek çok söz var burası yeri değil anladın sen

Misafir

Dikkat et ali sana da operasyon yapmasınlar kendinizi ne zannediyorsunuz

Misafir

Yazık bu hocalara ne hsle geldiler artık itibar bile edemiyorum

ada

Çarpılacaksın Müftünün oğlu

Misafir

olur mu oyle şey, FETÖ diye bağırınca herkes alkıslamıstı, şimdi soyledikleir sacmalık mı odu?

Oktay PAMUK

Cübbeli Ahmet Hoca'nın doğruları birilerine dokundu herhalde. Kişi bilmediğini düşmanıdır.

Gulay

Hocamla ugrasmayin carpilirsiniz o bir Allah dostudur

Huseyin

Kuranı anlamayanlar Cubbelinin saçmalığına inanir. Adam resmen safsata anlatarak din anlattığına dair milleti inandiriyor.

HATİCE

ABDÜLKADİR GEYLANİNİN KERAMETİ HAKTIR GAVS TIR BUNU ALLAHA RAĞMET YAPMIYOR ALLAHA ÇOK İBADET EDİYOR ALLAH MAKAM VERİYOR TABİ MANEVİ MAKAM ALLAH ŞEFATİNE VE ONA EVLAT OLMAYI NASİP ETSİN

ihsan

cübbeli dürüst hoca söyledikleri doğru alim kişi ne yaqptıki operasyon olsun

Misafir

Islamda keramet diye bir şey vardır bu da EVLIYAULLAHIN keramet lerinden biridir .Dikkat edin RABBIM BANA YAPILANA SABREDERIM AMA SEVDIGIME YAPILANA SABRETMEM BUYURUYOR .Cübbeli hocada ABDULKADIRI GEYLANININ çok bilindik kissasini anlatmış .Dikkat edin sozlerinize .RABBIM E EMANET OLUN

Misafir

Yerel seçimlerden önce dini motifli hiçbir grup veya tarikata operasyon yapılmaz ama seçimlerden sonra bunların işleri gerçekten çok zor. 2019 yılının Nisan - Mayıs ayından itibaren, büyük- küçük bir çok gruba operasyon yapılacağını düşünüyorum.