BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Ahmet Hakan CHP'nin belediye başkan adaylarını açıkladı

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan bugünkü yazısında kulislere ve edindiği araştırmalara dayanarak CHP'nin belediye başkan adaylarını açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

Muğla için Oral KARAKAYA ismini araştırın derim.

Misafir

İzmirli olmayan BB Adayı na oy vermeyeceğim.

VATANDAŞ

SAKIN HA SAKIN MANSURBEYİ DENEMEYİN ANKARADA KAYIPEDERSİNİZ

Misafir

IYI parti IYI'den IYI'ye Ak Partiyi korkutmuş belli. Bu yüzden Ak Parti bu seçimlerinde hilede tavan yapacak. Ama ne yaparlarsa yapsınlar bu Halk artık verdiği krediyi tüketti. Hayat pahalılığı. Dövize endeksli herşey. Borç almış başını gitmiş. Israf gırla. Sarayın umurunda mı? Milli ne varsa satıldı. Ama artık YETER.

Türk

İzmirde adamlar chp nin tek bir yaptığır torpille işe alıyorlar hemen hemen hepsi Doğulu ben ayrım yapmıyor ama sadece Doğulu yaşamıyor egeli hiç yok yaptıkları hizmet sıfır isterseniz izmiri gezin ana caddeler Paris arka sokaklar Somali

sedat

hakan oanda işin bitti sanada bir başkanlık yokmu bu kadar chp ye koltuk çıktın yuh yani

Misafir

BUDA MEŞHUR KULİS BİLGİSİMİ AHMET HAKAN YOKSA TAHMİN Mİ

Ali Karatay

Halk yolsuzluktan, kayırmacılıktan, partizanlıktan, adaletsizlikten, kutuplaştırmacılıktan, yalandan dolandan öyle bıktı ki, adil bir seçim olsun, muhalefet çoğu yerde kütüğü aday gösterse seçilir.

MİSAFİR

VALLAHA BU CHP YE NASIL OY VERİYORLAR TÜRKİYEDE TEK ŞAŞIRDIĞIM KONU BU, BUNLAR NEYİN KAFASINDALAR ANLAMAK İÇİN DELİ OLMAK LAZIM

  • 1