BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,88
ALTIN 2.435,70

Ahmet Altan, Atilla Taş ve ve Ali Bulaç'tan bombalar

Ahmet Altan, Mehmet Altan, Ali Bulaç, Ahmet Turan Altan, Atilla Taş ve Şahin Alpay CHP'lilerle hapiste konuştular. Kimi itiraflarda bulundu kimi iktidarı suçladı işte söyledikleri.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
dünyali abdullah

size acımıyoruz. sizin için üzülmüyoruz. kendi düşen ağlamaz. televizyonlarda ağzınızı yaya yaya yaptığınız konuşmaları unutmuyoruz.

dunyali abdullah

2013 turkce olimpiyatinda konusma yapan, simdiki cumhuhbaskaninin ve programlara katilan diger yetkililerin durumu ne olacak. lutfen biraz biraz insaf.. tabiiki kaldiysa..

DAHA NE ARIYORSUNUZ

Medine Vesikası önemlidir, tekrar gündeme gelmeli. Solcu, sağcı, ateist, komünist, Müslüman hepsi bir araya gelmeli. Büyük bir kubbe oluşturulmalı. Bu kubbenin yarım ayakları özgürlük, ahlak, adalet ve birlik olmalı, herkes bu kubbenin altında olmalı.

iş işteeenn

Bu millet kimi ve neyi destekleyeceğini sizlerden iyi biliyor,bunları önceden düşünecektiniz.

İNSANCILOLALIM

ATİLA TAŞ HEMEN ÇIKMALI VE SONRA DİĞERLERİ DE NE BU YA EZİYET ÇEKTİRMEK ZEVK HALİNE GELMESİN,TUTUKSUZ YARGI NEREDE.

zafer

Yukarıda adı geçenlerin hepsi Vatan haini ve Türkiye Cumhuriyeti Düşmanı Bu hainle Hiçbir zaman oradan çıkatmamak lazım çıktıklarında ülkeyi bölmek için her türlü hainliği yaparlar

Misafir

Demokrat entel gecinen Atatürkü tutmayan hayalperestler.Bulundugunuz yeri hak ettiniz beter olun

adil emanet

Atila Taş hariç hepsi,fetonun paralarının oltasına takıldı.Hele de Şahin alpay ve Altan kardeşler ettiklerini çekiyor.

Kasım

Atilla Taş, sen yanılmıyorsam 2013 kurban bayramında Kampala (Uganda) ya gelip fetönün okulunun misafiri oldun toplantılara katıldın, hatta sahneye çıkıp HAM ÇÖKELEK şarkısını söyledin. Şimdide çıkıp masumum diyorsun bre.

bir basit vatandaş

ÜLKEMİZ BU "YETMEZ AMA EVET" ÇİLERDEN BU HALE GELDİ. YAPTIKLARI BÜYÜK HATALARIN CEZASINI ÇEKİYORLAR. BU CEZAYI DA SADECE KENDİLERİ DEĞİL, BİZLER DE HALK OLARAK ÇEKİYORUZ. "YETMEZ AMA EVET" ÇİLERİN ACABA VİCDANLARI SIZLIYORMU?

Misafir

fetönün kanallarında tehditvari konuştuğunuz günler ne olacak peki.

SAÇMA OLMUŞ

ATATÜRK KİMSEYİ FALAKADAN GEÇİRMEDİ,O DÜŞÜNCEDE OLSAYDI YAPTIKLARINI YAPMAZDI,O MEDENİ,ÖZGÜRLÜKÇÜ VE DEMOKRAT BİRİYDİ,FALAKAYLA İŞİ OLMAZ.

FİDAN

MEHMET ALTAN ŞİMDİ KIVIRIYORSUN HA YILLARCA TELEVİZYONLARDA AZ KONUŞMADINIZ.. BUGÜNLERİNİZ HİÇ AKLINIZA GELMEDİ DEĞİLMİ DARBEDEN ÖNCEKİ KONUŞMALARINIZI BİZ UNUTMADIK HAİNLER...

BAŞEĞMEYİN.

DARDA KALAN ATATÜRKÜN DEĞERİNİ ANLIYOR,TRAJIKOMİK BİR DURUM VAR.SABIR DİYELİM.

RABİA

ATİLLA TAŞ SANA BU ÜLKENİN GENÇLERİNİN VERDİĞİ DEĞERE YAZIKLAR OLSUN ALDIĞIM KASETLER HARAM ZIKKIM OLSUN ORADA ÇIKAMA EMİ HAİN...

FİDAN

ŞAHİN ALPAY, BU YAŞTA MAPUSLUK ZOR AMA HAİNLİK KOLAY DEĞİLMİ...SON PİŞMANLIK FAYDA VERMEYECEK İNŞAALAH DÜNYA HAYATINI ZİNDANDA TAMAMLARSINIZ.

Asil TÜRK

Bak bak bak hepsi sütten çıkmış akkaşık oluvermiş.. Sizin kimle enseye şaplak olduğunuz.. Kimlerle omuz omuza ülkeyi karıştırmaya çalıştığınızı Tüm türk milleti gördü.. Böyle masum ayaklarına yatarak kendinizi kandırın.. Ha darbeyi ben yaptım o zaman siz hepiniz çıkın canım..

seyfo

lan atatürk olsaydı onu rezil ettiniz diye sizi falakadan geçirirdi...

  • 1