BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.435,52

Adnan Oktar'ın köşkündeki 10 mikrodalga fırının sırrı

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Adnan Oktar operasyonunun müthiş ayrıntılarını bugünkü köşesinde yazdı. Alçı, FETÖ'den Zarrab davası bilirkişisine, köşkteki 10 mikrodalga fırından örgütün asıl 2 numarasına kadar her şeyi tek tek anlattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 33 Adet Yorum
Misafir

Parlamenter cumhuriyeti terk edip teokrasiyi seçtikten sonra, cemaat ve tarikat dediğin sistemin parçası… ................... Sağlık işleri olsun, inşaat yurt işleri olsun, eğitim olsun, her tarikatın yeri ayrı…

cevdet

Allah ta sizi ahirette mikrodalgaya atsın din tüccarı din düşmanları aşağılık şeytanın askerleri emi

Misafir

eger bunca habere ve o herifin kendi anlatimlarina göre sen amaci halen anlamadiysan senin kafana ben...

ayse

bu adam 80'li yillardan beri var.bir cok artist basta Ahu Tugba, Muazzez Abaci, hatta Ajda ve Acun Ilicali hep bunun müritleriydi, yani bunlar hep biliniyordu, acaba neden simdi hepsi birden costu anlatir olduysa, yeni degil ki!

Eser

Misafir rumuz ne rejimi ne gücü!!!Bıçak kemiğe dayanmış. Operasyon yapılmış. Zoruna giden ne.devlet gücü mü

Misafir

cünkü ayni fetö gibi genislemek istiyorlar, adam ben peygamberim diyor, kadinlar üzerinden yeni avlar ariyor. sözde sasali yasantiyla, zenginlik, güzellikle kadinlar ve uckur üstünden cogalip büyümeyi planliyorlar.Bunu daha evvel tutukluyken bu sapik zaten aciklamisti, yeni degil.

Uğur

Ayşe gün herkesi köle yapıp israile sunmak adnan iblis inin işi

Feyzi

Şeyh peşinde koşanlar ve para şan şöhret vaadinde kandırılanlara ibretlik. Alın teri olmadan güzel sahte hayat isteyenlere ders olsun.

Misafir

Sen boşver onu bunu tutuklanan herifin iddialı bir şekilde senin için dediklerinin ne anlama geldiğini söyle yada yalanla... Yok şöyleymişte böyleymiş, önce aynaya bak... Herif içeri girince mi kahramanlığın tuttu sayın Alçı. :))

ayşe gün

Tamamda biride çıkıp demiyor ki bu adamın amacı ne ? neden kadınları o hale getirdi ? hepsi örgütün işleyişini anlatıyor bana neden örgütün kurulduğunu kadınların neden o hale getirildiğini yazın ya

misafir

Rejim bu aşamada en zayıf ve küçükten başlayarak, gücünü test ediyor. Bir grubun suç şebekesi ilan edilmesinin toplumsal seviyedeki kabul edilebilirliğini bu örnekte deniyorlar. Toplumdan gelen veya gelmeyen tepkiler, sosyal medyanın yaklaşımı, genel algının şekillenişi, rejimin resmi söyleminin benimsenmesi sürecinde yaşananlar, rejimin dilinin “gerçek olarak” algılanması gibi parametreler, bu olayda test edilenler.

TC1923

Misafir, 1925'de tekke ve zaviyeler kapatıldı. Ben yorum yapmadım, o yüzden saçma yorum diyemezsin ve o tarihte olup biteni yazdım. Cumhuriyetin kurulmasından sonraki süreçlerde de olup biteni Allah görüyor, kendini nasıl tanıtırsa tanıtsın ve kimin ajanı olursa olsun sonuçta aynı dini duygular sömürülüyor, ufacık çocuklara cinsel istismar oluyor, var mı buna cevabın? Bunlar hep cemaat yapılanmasından çıkmadı mı? TBMM'ye kim füze attı? Ne çabuk unuttunuz Ensar vakfını? Suçluların adresi belli başka yerde aramayın.

cereme

BİR HOCANIN (SÖZDE) LOCANIN ELİNE DÜŞEREK KEPAZE HALİNE GELDİĞİNİN RESMİDİR.BİN KERE YAZDIK BELKİ...ŞU ALLAHIN KİTABI KERİMİNİ SAMİMİYETLE OKUYUN DÜŞÜNÜN..HİLEKAR İNSAN SİZİ ALLAHIN ADINI ÖNE SÜREREK KANDIRMASIN(Fatır-5) RAHİP BARSİSA KISSASI ( Araf-175) şeytan adamıda adnanıda maskara eder diğer "efendilere" ibret olması ümidiyle vesselam

Misafir

Zararlı olan dini duyguların sömürülmesi, dinin her şeye alet edilmesi, milletin veya devletin çanak tutması. Denetim hiç bir kurumda yok kaldı ki cemaatler için olsun. Ayrıca istismar edilen sadece din değil küçücük kızların cinselliği de söz konusu. Hala bunları savunmayın, ayıptır, günahtır, yazıktır.

Misafir

Ne saçma bir yorum adnan oktarın bir ajan olduğu çok belliydi zaten benzerleri ülkede kendini kemalist diye tanıtan örgütlerde hatta siyasetçilerde bile bolca mevcut.Tüm vatan hainlerini tek tek yakalamak lazım kendini hangi kisveyle gizlerse gizlesin.

Misafir

dış istihbaratların kontrolunde pkk,dhkpc güdümünde olan örgüt,derneklerede derhal operasyon yapılmalı.Sadece Cemaatler değil tüm sosyal örgüt ve dernekler denetlenmeli tehlikeli görülenler kapatılmalı

Mehmet soylu

Cemaat, tarikat, örgüt zararlı olan bu kavramlar değil. Denetlenememesi, müsbet yapıların ićine sızılması ve truva atına dönüştürülmelerine göz yumulması asıl zaar veren.çarşı gurubunu düşünün, bu gücü kargaşa çıkarmak için kullanmadılarmı? Kapatalım bitecek mi fesatçıların operasyonu? Bu seferde şöferler fedarasyonuna sızıp opere edecekler...

TC 1923

Türkiye Cumhuriyeti artık, şeyhler, dervişler ve müritler memleketi olamazdı. İşte 30 Kasım 1925’te kabul edilen bir yasayla tekke, zaviye ve türbeler kapatıldı; türbedarlıklar ile şeyhlik, dervişlik, müritlik, dedelik, seyitlik, çelebilik vb. birtakım unvanlar kaldırıldı.

Misafir

Fetö, adnan hoca ve yüzlercesi... bu ülke cemaatlerden temizlenmedikçe her zaman bu tür hainler çıkacaktır...

Koray

Gerçek adalet idamı gerektirir, idam olmayacağına göre geberene kadar içerde yatmalı böyle şerefsizler !

Misafir

BÖYLE BİR ADAMI İÇİMİZ NASIL BARINDIRDIK ŞİMDİYE KADAR HAYRET

vatandaş

Bu adam şizofreni ise iyi dalga geçmiş. Orta çağdan kalma tıp bilgileri yeniden güncellenmeli.

Misafir

devlet arazisinde olan her yer yıkılsın. yaptıklarının bedelini ödemeyecek misin sandın salak adnan. tezgaha düşen kadınlar neden bir yolunu bulup kaçmamış. gelip her şeyi polise anlatmamış. demek ki hallerinden memnunlar. istemeden kimse kimseye zorla bir şey yapamaz yaptıramaz. bir çıkış yolu vardır elbet.

Misafir

bir an önce bütün mal varlıklarına el koyulup paket yapılmalı

MOLLA

O ALANDA KİMLERİN KÖŞKÜ ,EVİ VARSA BAKILMALI VE O ORMANLIK ALANDAN HEPSİ ÇIKARILMALI.