BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Adnan Oktar'dan Cübbeli Ahmet'e ağır taş! O görünümle...

Ahmet Hakan'la 'öpme' polemiğine giren Cübbeli Ahmet Hoca'ya cezaevindeki Adnan Oktar'dan büyük taş geldi. Peki Adnan Oktar Cübbeli'ye ne dedi? Cübbeli Ahmet Hoca bu taşa suskun mu kalacak?..

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Nrt

Fetö haini münafıklığı ile halkımın manevi duygularını kullanarak çoğunu tuzağa düşürdü kumpasçı papaz bunun hesabını öbür hak dünyada nasıl verecek, cüppeliside,cüppesizide, oktarlısıda vb.hepsi aynı menfaat,kumpasçı,din düşmanlığı, ajan. Kıymetli vatandaşlarım Müslümanlar ALLAH ve KURAN yolundan başka yol yok tek öğretici KURAN. Devletimizin Milli Eğitimi

Yakari

Adama dünya kadar suçlama var ama esas şey yok, ajanlık

darbeli matkap

bu cüppeliyede bir operasyon şart..zira mide bulandırıyor öğğğğğğkkkkk

Misafir

Allah hepsinin belasını versin güzelim dinimizi ne hale getirdiler

Misafir

bunlar ileri derecede din tüccarı hurafeci ler

Misafir

NEFSİ EMMARENİN YERİ CEHENNEMİN DİBİDİR...

Misafir

Faiz en büyük günahtır ama bunun para ve bankayla ilişkili olmayacağı bu kadar basit bir şey olmayacağı da açıktır...faiz; artanı yemek demektir..yani bunlar da;Allah'ın,Peygamberlerin, ve kendisine bir hikmet verilmiş olan Evliyaullahın ilmini kullanarak kendine çıkar sağlayanlar oluyor ...BUNLAR DA İŞTE ONLAR,EN BÜYÜK GÜNAHKAR OLAN FAİZCİLER BUNLAR, CEHENNEMİN DİBİ ANLAYACAĞINIZ!!!

Misafir

yarım doktor candan yarım hoca dinden edermiş

Kemal yılmaz

Tencere dibin kara seninki benden kara.

Ömer Faruk

O kıyafeti çıkardıktan sonra neyi anlatırsın?! Maksadı insanlara yaklaşmak olanın derdi 'yaşamak' değil ki!

ahmet

hala sosyal medyada adnan oktar reklamı ve propagandası yapanlar var...

Misafir

Kardeşim siz neden Kuran okumuyorsunuz ki, Kuranı okuyan ve anlayan, ki bu Kuran sadece anlaşılmak ve uygulanmak üzere okunur, bunların ve de bunun gibilerin nasıl haraket ettiklerini gayet net bir şekilde açıklamış... Ben Allah'a yemin ederim ki, rehberi Kuran olmayanları yolu dalalet ve de hüsrandır.

Misafir

Ataturk un Turkiyesine bak!Bunlar kim?Bunlarin ne isi var benim ulkemde?

Misafir

sen kimsin ki CAH ya laf ediyorsun!çocuğun ölse, giydiği gömleğini 10 yıl sonra görsen, öpüp koklamaz mısın? sevgi bu, anlayabilirsen

Misafir

Bak hele İslam dinini bozmak ve yozlaştırmakla görevli Yahudi temsilcisinin sözlerine...Neyi tebliğ ediyordun ki sen? Uyuşturucu vererek ve tehditlerle oraya çıkardığın, neredeyse anadan doğma kızlara oryantal yaptırdıktan sonra ayet ve hadisleri pis ağzınla kirleterek mi? Cübbeliye gelince...O da kendini bir matah sanmasın... Yani al birini vur ötekine! Protez kol öpme gibi abuk sabuk ve sapkın işleri yapmak da neyin nesi?

Misafir

Birinin kiligi milattan once cilali tas devri digerinin uzay cagi Yokmu bunun orta yolu yav

Misafir

al birini,vur ötekini demişler.o hesap.

idam şart

Bu memleke idam gelmeden sorunlar çözülmeyecek. Nerede bir vatan haini terörist var, nerede bir din düşmanı var kanunlardaki boşlukları kullanarak memleketin aleyhinde iş çeviriyor. İdam edin gitsin. Ne uğraşıyoruz bu yaratıklarla anlamıyorumki. Kurtulun, kurtulalım.

mehmet.ç

Aynen öyle bir yahudi gözüyle islam zaten ancak bu oktar gibi ifade edilebilir. Adamlar islama savaş açmışlar her yerden saldırı yaptıklarının bir örneği de bu oktar ve mevcut metotları....

a.eren

Senin gibi yahudi görünümünda olmasımı lazım?

  • 1