BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.450,43

Adana'daki tecavüz olayında kız gerçeği itiraf etti! Bebeğin babası...

ADANA 'da 17 yaşındaki genci iş yerinin önünde tabancayla öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada dinlenen sanığın tecavüze uğradığı ileri sürülen kızı, öldürülen gencin suçsuz olduğunu. 15 yaşındaki kız çocuğu, bebeğin babasının babasının yengesinin yeğeni M.Ç. olduğunu söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Bektas

Allah'ın manyağı, kızına sahip çıkmadığı gibi masum bir insanı hayattan koparmak sana mı düştü. Namus öyle mi temizlenir. Bu ilkel adamların hayatta hala var olmaları enteresan doğrusu.

ahmet kemal

demek ki gözü kapalı idam istemek çok yanlışmış..

Bilemedim

Biz ne olduk ja. 99% müslüman bir ülkedi olanlar, ne Dinimize ne Kültürümüze uygun. Avrupalasmaya gecerken bunlar normalmi, Allah yardimcimiz olsun. Genel evlerin sosyal sorumlulugunu ortaya cikiyor. Özellikle Aile ici Tecavüz ve böyle Vakalar aldi basini gidiyor. Bu kadari duyulan inaniyorumki binlerce kati gizli kaliyor. Egitimle dicem ama bu gün baslansa 20-30 yil sürer.

Misafir

adam katil hatasini kabul ediyor cezasina razi ama o kiz ve annesi hayatlari boyu ve ahirette bunu nasil tasiyacaklar? Bir gencin 2 dakikalik zevki ugruna kac yasam bitti. Kizi igfal eden o genc adam olupta niye ben yaptim diyecegine baskasinin katline seyirci kalmis? bu kadarmi ahlak ve sereften uzaklastik? cocuklarimiza mert ve delikanli olmayi niye ogretemiyoruz?

ses

Allah Nur 30-31 bazı bakışlarını kıssınlar yani birbirinizi bakışlarınızla dahi taciz etmeyin, zina etmeyin dediği halde bu şekilde bir davranış müslümana yakışmaz. Hz. Yusuf kadına sırtını dönüş ve zalimler iflah etmez demiştir. Nerde sizin müslümanlığınız artık yaptığına denk iyi bir ceza devlet vermelidir

AŞAĞILIK PİSLİK

SİZİN ALLAH BELANIZI VERSİN. SUÇSUZ GÜNAHSIZ ÇOCUĞU HARCADINIZ. ASIL KATİL O KIZI OLACAK AŞAĞILIK. BABASI GİBİ ONADA AYNI CEZA VERİLMELİ. TAM BİR ŞEYMİŞ ! AİLECE ATACAKSIN BUNLARI İÇERİ. AİLE AİLE DEĞİL.

  • 1