BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Adalet Bakanı'ndan flaş açıklama! OHAL kalkacak ama...

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, OHAL uygulamasının bir kaç gün içinde sona ereceğini söyledi. Gül ''OHAL’in kalkıyor olması terörle mücadelenin sona ereceği anlamın asla gelmemelidir. OHAL süresi sona erecek ama FETÖ başta olmak üzere, Türkiye’yi kıskaca almak isteyen bütün terör örgütleriyle en kalıcı, en kararlı mücadele sonuna kadar devam edecektir" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
SA

OHAL GERÇEKTE KALKMAYACAK!!!! SÖZ VERİLDİ DİYE EĞİLİP BÜKÜLÜP YEREL SEÇİME KADAR DEVAM EDECEK GİBİ.... MUHALEFET İÇİNDE KAVGA ESTİRİLECEK, TERÖR BAHANESİYLE EKONOMİYE KILIF BULUNACAK VE YOLA DEVAM VATANDAŞ.... ÇÜNKÜ ALTERNATİF YOK GİBİ GÖSTERİLİYOR...

Misafir

. - Hay Aksi! Gene Aldatıldık Bütçe Haziran'da 25.6 milyar TL açık verdi.

MISAFIR

DARBEYLE ILGILI ZAVALLI ASKERLERI KOPRUYE GONDEREN EMRI VERENLER IFADE DAHI VERMEDI.EMIR KULU OGRENCILERE MUEBBET HAPIS...BU ZULUM YANINIZA KALIRMI...

Misafir

ohal ve khk ler,erdoğan ve akp iktidar olşduğu sürece asla bitmez.sadece kılık ve isim değiştirir.erdoğan ve akp,ohal ve khk lere bağımlı oldular.

MİSAFİR

GENEL BİR KURAL VARDIR : DARBE VEYA BİR FİİL KİME YARIYORSA FAİLİ ODUR

Nuriye

Kürt halkının üzerinde süren uygulamalar ise Filistin’i hatırlatıyor.

misafir

en kolay yönetim OHAL yönetimidir.kaldıracaklarını sanmıyorum.herşey iki dudak arasında .misafir

kundemacı

Gerçekten FETÖ ile amansız bir mücadele yapılıyor. MEB Teftiş Kurulu Başkanı, FTÖ' cüleri Bakanlık Maarif Müfettişi yapıyor, bazı siyasetçiler FETÖ' cü olarak bilinen eski vekil ve bakanların çocuklarını milletvekili yapıyor, hatta FETÖ' nün okulunda okuyanlar Bakan bile olabiliyor. İşte amansız mücadele; ister inanın, ister inanmayın. Şimdiye kadar tek bir siyasi alınmadı. Arkasının çorap söküğü gibi geleceğinden mi korkuluyor bilinmez.

  • 1