BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.444,80

Abdullah Öcalan 6 ayda terörü nasıl çözecek?

Abdullah Öcalan'ın kardeşi aracılığıyla yaptığı '6 ayda bu sorunu çözeriz' açıklaması tartışılıyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
Misafir

her Türk vatandaşı ne hakka sahipse kürtlerde aynı hakları sahip ayrıca bir hak vermeye gerek yok hakkıda yok kimsenin. o bölgelere yapılan yatırım hiçbir yere yapılmıyor daha ne istiyorlar. gelin karadenizin köylerine bakın g.doğuda ve doğuda bile öyle köyler yoktur. içler acısı. daha ne istiyor bunlar. taviz tavizi doğurur kimseye ekstra bir şey verme kardeşim. diğer vatandaşının hakkını başkasına taviz diye verme. hakka girersin.

Türk

teroristle barışmayız,siz yok olana kadar devam

ülkücü

bu hainlerle ilgili haberin en ufağını bile yapmayın

halit becene

turkiye`de kurt sorunu yoktur.sadece ve sadece pkk denen teror orgutu sorunu vardir.daha dogrusu onun ust kademe dediklerinin cikarlari vardir.

derindere

bu alçağa inanmayın ABD VE İNGİİZLERİN ADAMI PKK-FETO KARDESTİR

Misafir

asın bu iblisi, toplum düşmanı katil

memet

aslında 6 aya gerek yok.teröre karışanı molotof atanı izinsiz gösteri yapanı kaç yaşında olursa olsun molotof atan dahil.isterse 3 yaşında taş atsın alnından vur bakalım 3 günde nasıl çözülüyor.

Misafir

Bu vatan haini bu 200 yıllık savaş deyip küstahça, alçakça yalan dolu açıklamalarda bulunuyor. Ajansların hiçbir ve yandaş hiçbir site bu 200 yıllık savaş lafını yazmıyor sanki barış kuşu gibi flaş flaş deyip geçiyor.

YAZIK VE GÜNAH

ÇÖZÜME GÖRÜŞMEYE YANAŞAN YOK NEDEN?BU İNSANİ DEĞİL,BİTMEZ BU ÖLÜMLER,NİHAYETİNDE OLACAĞI BUDUR,GÖRÜŞME. ŞİMDİ YAPIN,KİMSE ARTIK ÖLMESİN.GÜNAH DEĞİLMİ?????

üğür

bakıyorüm sonraden türkıyeye gelenler cüzüm lafıne karşı yıne panıkledıler nıyemı cünkü asıl ünsurler kavgaya tutuşunca meydan onlara kalıyor asıl unsurler barışinca bunlerın alanlerı daralıyor tıcaretlerı düşüyor tıto amcalarını nasıhatı türkıyeye gıdıyorsünüz herzaman kım güclüyse yanında durun onlerı bır bırıne kırdırın sızde keyfınıze bakın dıye nasıhat ettı onla

Vatandaş

AKP-Basın elbirliği ile bu katilyine "Bir bilen adam" durumuna getirilmeye çalışılıyor, tıpkı bildirisinin meydanlarda okutulduğu gibi.

Vatandaş

AKP-Basın elbirliği ile bu katilyine "Bir bilen adam" durumuna getirilmeye çalışılıyor, tıpkı bildirisinin meydanlarda okutulduğu gibi.

sevda çolpan

ne gerekiyorsa yapsınlar ne diyeyim, kendimizi bildik bileli terör var bıktık artık. herkesin kusuru var ona göre karar versinler çok siyasetten anlamam ama yorumum böyle.

çözümleyici

çözüme karşı olanlar keşke o erkekliği rusyaya da yapsaydınız rusyalya barışmak için yalvarıyordunuz

Misafir

seninle ve peşinden gidenlerle birşey çözülmez.

ottoman

pislikle çözümmü olurmuş tek çözüm var oda cehenneme kadar yolunuz varrrrr

ottoman

teröristle pazarlık yapılmaz kafasına sıkılır ...

Misafir

ÇÖZÜM BELLİDİR KÜRTLERE VERİLEN AYRICALIKLAR ALINMALI TERÖR ÖRGÜTÜNÜ ÖVENE VE SEMPATİZANLARINI ACİL MALLARINA EL KOYUP SINIR DIŞI EDİLMELİ PKK VE HDP Lİ KALMADIĞI ZAMAN SORUN FİLANDA KALMAZ

Misafir

ÇÖZÜM BELLİDİR KÜRTLERE VERİLEN AYRICALIKLAR ALINMALI TERÖR ÖRGÜTÜNÜ ÖVENE VE SEMPATİZANLARINI ACİL MALLARINA EL KOYUP SINIR DIŞI EDİLMELİ PKK VE HDP Lİ KALMADIĞI ZAMAN SORUN FİLANDA KALMAZ

osman

buzdolabından çözüm süreci terör bitene kadar çıkartan vatan hainidir

emin

Çözüm teröristlerin yok olup gitmesidir. Yine çözüm saçmalığıyla bu teröristlere tavizler verilirse yazıklar olsun...

adelet

bu cuzumu istemeyen barisi dostlugu kardesligide istemiyor demektir ve bunlari istemeyende vatan hainidir

Misafir

48 saatte KHK Çıkartıp, halkın iradesi ile seçilen Belediye başkanlarının yerine kayum ataayan bir zihniyetle tabii ki çözüm değil. çözümsüzluk gelişir. Çözümsüzlüğün sonuçlarını görebilen bir halk bu zihniyete dur demesi ile çözüm olacaktır.

Misafir

kimse itibar etmesin bu bebek katiline bunların amacı amerika ve avrupanın yönlerdirmesi ile katkıları ile Türkiye nin gelişmesini engel olma parçalamak amaç bu bunların Türkiye de hiçbir hakları yoktur bu katil sürüsünün

  • 1