BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 35,00
ALTIN 2.447,47

Abdullah Gül için olay sözler! Darbeyi...

AK Partili Hamza Dağ'ın Abdullah Gül'e yönelik hain suçlaması sonrası yaşanan tartışmalar devam ediyor. Tartışmaya Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç de katıldı. Kekeç bugünkü köşesinde Abdullah Gül'e çok sert eleştiriler yöneltti. Kekeç Gül'ün “İçişlerinizi düzenlemezseniz, darbe ve dış müdahale kaçınılmaz hale gelir” sözünü hatırlatarak Gül'ün eleştiri kılıfıyla darbeyi bile muşrulaştırdığını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
Ali

Abdullah Gül artık uzak olsun. Sinsi korkak değerleri olmayan çevresi de kendisi de uzak olsun bu memleketten.

Misafir

Adam tavrını hiçbir zaman gizlemedi ki? Dün duyulmuş gibi haber peşinde koşmayın. Fikirlerini bu ülkede dile getirmek vatan hainliği ile ölçülmeye başlandı. Birileri her zaman ki gibi iş başında. Erdoğan'ı da seviyorum, Gül'ü de seviyorum. Hadi ben şimdi neyim.?

Zahit Korkmaz

Abdullah gülun bu ifadesi,bana göre,tüm dunyada gecerliliği olan bir durumdur. Anladığim kadari ile Ahmet Kekeçin KAVRAMLANDIRMA problemi var.Zira bir olayi meşrulaştirmak başka bişey,bir olayin sebep sonuç ilişkisinde gerçekleşmesini olağan karşilamak başka bir şey.

Misafir

Çok bilen arkadaşlar, söylesenize, Yenilikçi kanadın ve Erdemliler hareketinin lideri kimdi?

Misafir

Aypıtır, günahtır. Bu tetikçiler ufacık bir eleştiri yapana hain damgası vuruyor. Bu kadar ucuz mu bu iş! Birinin hain olduğunu iddia eden iddiasını ispatlayamazsa fitne fesat çıkartmak kamu düzenini bozmak ve iftira atmaktan yargılanmalı. Birilerine hain yaftası vurmak bu kadar kolay olmamalı.

Halil hal

A.gul icin az bile soylenmis a.gul ne yazik ki hicbirzaman onemli konularda elini tasin altina koymamistir herzaman kacak dovusmustur ama en onemlisi kendi davasina sahip cikmamistir birakin cikmayi karsi tarafa gecmistir ve o karsi taraf ki onu yargilamak istemistir o yuzden a.gul kendi davasina ve kendisine ihanet etmistir

çobanbey

GÜL MÜFLİS TÜCCAR DURUMUNA DÜŞMÜŞ SİYASETÇİDİR ARTIK "GAVURA" BEL BAĞLAMAK GAZINA GELMEMEK GEREKTİĞİNİ VEDE DEMİRELİN MEŞHUR SÖZÜDÜR BELKİDE ÜÇBEŞ DOĞRU SÖZÜNDEN BİRİDİR "AKILLI SİYASETÇİ NE SÖYLEYENECEĞİNİ DEĞİL NE SÖYLENMEYECEĞİNİ BİLEN ADAMDIR"

nana

gül hakkında konuşmak; boş boş oturmak gibi bir şey.

Misafir

sayın internethaber editör-leri Abdullah Gül ve bunun gibi bir çok örnekte olduğu gibi Akparti'yi eleştiren herkesi hain ilan eden zihniyetiniz yüzünden bugünden itibaren bu siteyi takip etmeyi bıraktım...Sayın Gül Akparti karşıtı olabilir, HZ. Ömer bile Müslümanlardan onun icraatlarını takip edip kendisini uyarmalarını isterken bu partizanlığın hiç adil değil!!!(partizanca yaklaşarak sayın Gül'ü güya gözden düşüren bir fotoğrafla servis ediyorsun..bu biliniyor ayrıca)

serkan

Yazık oluyor memlekete

Misafir

ya bizdensin yada değilsin yandaş değil vatansever vatandaş bildiklerimiz kendi ülkelerine kaçtı....kekeç güzel yazmış yeğen akın ermez senin

Cemil

Gül kendisini defalarca deşifre etmiştir İlke ya yapının Talimatı ile Gül RTE ile Ava çıkmış Amaç RTE nı Avlamaktı fakat kendisi av oldu Mındar oldu o yapıda av oldu

Misafir

A. Gul yunanistana ilticaci olarak kacmaya kalksa yeridir bencede bir fetocudur kripto filanda degil. Taa eskiden beri oyledir. Bulent Arinc ve o! Biri al vut oburune

Misafir

“İçişlerinizi düzenlemezseniz, darbe ve dış müdahale kaçınılmaz hale gelir” kıvırmaya gerek yok!Yukarıdaki söz parti içi muhalefet değil, sanki halk tv den ya da sözcüden söylenmiş ,YOZDİL ,ÇÖLAJAN meşrep sözdür. Yandaşı mandaşı yok !

Misafir

yazıyı okudunuz mu? Okumamışsın bence !Sözlerinin eleştiri kıvamından çıkıp resmen düşman oku gibi olduğunu söylüyor.

Misafir

60 ihtilalinii alkışlayan birisin diye düşünüyorum ! Hangi basın ? Menderesin 2 uçak dolusu altınla kaçmak üzere olduğunu , üniversite öğrencilerinin kıyma yapıldığını yazan basın mı yön verecek politikalara da onların çizgisinde ilerlenecek ?

Doga

Kekec zhniyeti maalesef Iktidardadir. Ya aktir, ya karadir. Ya bizdensin, ya Düsmansin. Böyle yönetilen bir ülkede iyi seyler olurmu?! Vatandas yok yandas var.

Misafir

ŞİRAZESİNDEN ÇIKMIŞ BİR PARTİNİN TÜRKİYEYE NE YARARI OLABİLİR Kİ,???

Misafir

DOĞRULARI SÖYLÜYOR DİYE Mİ??

as

kekeç yandaş yazmış gibi...

HERKEZHAİN...????MİDİR.

VAAY KEKEÇ EN ÇAPLI SEN OLUYORSUN BU DURUMDA,KİMSE ELEŞTİRİ YAPMAYACAK YOKSA HAİN OLUR,KENDİ PARTİNİ DE TABİİ Kİ ELEŞTİRECEKSİN, GÜLÜN HATASI TAHAMMÜL EDEMEDİKLERİNİ ONAYLAMADIKLARINI AÇIKÇA SÖYLEYEMEDİ,AMA GENEDE HAİN DEDİLER İŞTE,ARTIK SÖYLESİN,AKP NİN GAZABINDAN KORKMASIN,TARİHE NASIL GEÇECEĞİ ÖNEMLİ BENCE.

Misafir

BU ADAMIN SURATINI GÖRDÜKCE İĞRENİYORUM.

salhor

Medya utanmayı bilmez. Oldu olası bilmez. Menderes devrinden beri takip eder dururum, ihtilâl şakşakçılığı hangi renge büründüğünde dananın kuyruğu kopmak üzeredir, hisseder oldum ve pek çok ihtiyar bunu bilir. Gül de bilir. Aklınızı başınıza toplayın, anlamındaki sözü, çekiştirip Gül gibi bir kaya gibi devlet adamını suçlamak edep dışıdır. Yazıklar olsun! AKP'ye bir bakın: En eski taraftarlarından biriyim ve sıradan vatandaş olarak ben bile bıraktım onu. Politikacı olan ve yollara serilmiş pöstekiler gibi çiğnenenlerin hadd ü hesabı var mı? Gül, emanet başbakanlık bile etmiş ve çıt çıkarmadan bayrağı devretmeyi bilmiş biri. Ama hataları yok değil. Lakin bu KEKEÇ'e kalmış iş değil. KOCAMIŞ KURTLARIN HÂLİ NE OLUR?

  • 1