BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Abdullah Ağar 8 şehit verdiğimiz yerde neler yaşandığını anlattı

Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar anlattı... Afrin'de dün 8 askerimizin şehit olduğu Kel Tepe'de neler yaşandı?.. Teröristler nasıl geldi?.. Teröristler neden faydalandı?.. Kaç terörist öldürüldü?..

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 28 Adet Yorum
Misafir

Biz cenaze gosteriyoruz onlar gosteriyormu? Gizli cenaze Turkun DNA sina yakismaz bir Sehide ve Merhuma karsi serefsizlik ve ihanettir. Kaybettikleri 2200 ite kopege dair ne yazmislar onuda soyleseydin

Misafir

ne diyordu afrini sehiti kamil aydemir, ölüm ayazi düstügü evde herkes biraz ölür

Misafir

ne diyordu akif: tarihi tekerrür diye tarif ediyorlar, hic ibret alinsaydi, tekerrür mü ederdidi?

Misafir

40 GÜNDÜR 5 KM İLERLEMEDİK KÜÇÜK BİR İLÇEYİ ALAMADIK DİYE KIT OLMAYAN ZAVLALI HAİN SARTILIIŞ AKILLARINCA ŞANLI KAHRAMAN PEYGAMBER OCAĞI TEK KİŞİYE DEĞİL HALKA MAL OLMUŞ HALKIN ORDUSU ORDUMUZ VE KAHRAMAN ÖSO ASKERLERİNİ KÜÇÜK DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANLAR AVUCUNUZU YALARSINIZ BİZ ELHAMDÜLİLLAH SİZLER GİBİ HAİN DEĞİLİZ SİZİN KOUCALARINIZ SAHİPLERİNİZ GİBİ ZALİM DEĞİLİZ İLMEK İLMEK İLERLİYORUZ BİRTANE MASUMUN KANI YERDE KALMASIN DİYE SAMANLIKTA İĞNE ARAYARAK İLERLİYORUZ YOKSA KOCAUCALAIRNIZ RUHUNUZU SATTIĞINIZ SAHİPLERİNİZ GİBİ ZALİM OLSAYDIK ORAYI 3 GÜN SÜRMEDEN DARMADAĞIN EDERDİK BİZ İSLAMIN SON KALESİ MÜSLÜMAN TÜRKÜZ ASLA ZÜLMETMEYİZ

Misafir

Bizim tüm şehitlerimizin törenle gömüldüğü ortada. Gizli saklı yok. Hainler rakam üfürüyor içerdeki yardakçılarıda bu yalanla besleniyor. Şehidi gizli gömülen dünyayı başımıza yıkar. TSK NE DİYORSA DOĞRUSU O'DUR.

Misafir

iyiki biz bir ülkeyle savasmadik.demek bunlarin isi gücü kuru siki.kiirk gündür 5 km ilereyemediler, karsinda kim var? tanki yok, ucagi yok, helikopteri yok, elinde bir tüfek olan bir gurup, yok kisti, yagmurdu bahanelere sarilmayin.

Misafir

Saatlerce çatışma yaşandı bu çatışmada TSK 27 kayıp verdi..."

Asimetrik

Konustu yine asimetrik

Misafir

Suriye'ye gönüllüler gitsin.. biz cocuklarimizi göndermek istemiyoruz

Misafir

Şehit sayısı hiçte söylediğiniz gibi değil , onlar 27 yazmış siz 8 hanginize inanacağız

Misafir

Bakıyorum devlet düşmanı çok. Allah'ın izniyle TSK oradan başarı ile çıkacak. Bu operasyon yapılması gereken bir operasyon. Geç bile kalındı.

misafir01:34

bir basit vatandaş; neden boş konuşuyorsun? :)

bir basit vatandaş

Bizim Çokbilmiş Reyiz RT Erdoğan BOP Eş Başkanıyken, Dünya Lideriyken neden bunları önlemedi? O zaman neyle uğraşıyordu?

Misafir

İlk günden beri en baştakinden bilmem ekrana çıkan herkese kadar yok hava şartları falan fistan diye atıyorlar. Karşıdakilerin bir de ihaları, sihaları, uçakları, tankları da yok, bir de olsaydı ne olurdu acaba diye düşünüyor insan. Bülent Arınç bir zamanlar "iyi ki bir devletle savaşa girmemişiz" diyordu, adam haklıymış. Hepsi hepsi orta boy bir şehir olan Afrin yani, bir devlet falan yok karşıda.

Hasan

Böyle uzman tipler‘de böyle zamanlarda ortaya cikip masal anlatiyorlar. En kötüsü‘de bunlara malesef ülkenin yarisi inaniyor. Bu sözde uzmanlar artik sadece birilerine yalakalik yaparak biyerlere geliyorlar, gecim kaynaklari yalakalik yapmak...

mert

tsk nın elinde yer altındaki gizli sığınakları tünelleri tesbit eden sonar tarzı aletler yokmu

ertürk göktürk

eski askere bak!ağır silahlarla gelip sisli havda baskın yapıyorlar ve 73 kayıp veriyorlar.anlatığı hangi askeri mantığa giriyor?meydanı boş görüp salayıp, kendilerince kamuoyunun gazını almak!

Misafir

Sözde uzman oturduğun yerden uydur dur bakalım. Harekatın 42. gününde özel timler böyle bir saldırıya uğruyorsa Rtenin propagandalarının ne kadar boş olduğunu anlamak lazım.

Yemezler artik

Evinde cekirdek citleyip hucum emri veren troller fakirlerin gozu acildi afrine zengin cocuklari gitsin

emir

28 Şubat sürecinde,dini bir mesele oldu mu,ya rahmetli Yaşar nuri,ya da Zekkeriya hoca çıkardı,illa da bir yorum yapılacak ya.Ağar efendi son zamanlarda bayağı popüler oldu.Her programda davetli yorumcu.Bu aralar voleyi iyi vuruyor.Aksi yönde yorum yaptın mı,ertesi gün devlete karşı gelmekten kodesi boyluyorsun.şak şak şak.Padişahım çok yaşa.

TC1071

bu uzmanda her b.k biliyor.çok ukala biri dikkat edin tüm roportajlarda iki eli cebindedir.ORADA NE YAŞANDI SADECE ALLAH BİLİR VE YAŞAYAN BİLİR.2.KONU SİSLİ HAVADA KAROMBOLE GİDİLMEZ İNTİKALİN EN TEHLİKELİSİDİR GÖRMÜYORSAN İLERLEME... HELİKOPTER BİLE VURULMUŞ.

Misafir

umarım bu jöh ve pöh şehitlerimizin hayatlarını kaybetmesinin dün medyanın "sınırın şu noktasından hilal şeklinde afrin'e giriyorlar" şeklinde lokasyon belirterek istihbarat bilgisini canlı yayında vermesiyle alakası yoktur!

Misafir

annesi ve babası için üzülüyor sabır diliyorum. geri kalan cemil cünlenizin allah belasını versin.

Misafir

pkk'ya bir daha torunlarının torunlarının bile unutamayacağı, kardeş kanı dökmeye cesaret edemeyeceği bir ders verilmeli. hepimiz biliyoruz ki pkk özellikle türkiye kanadında ömrünü tamamlamıştır.

Misafir

arap masallari pesinde birilerinin basiretsizce hatalari yuzuden gencecik yasinda olen kimsenin hatirlamayacagi isimsiz turk evlatlari. 8 bozkurt. ailelerine, analarina, babalarina sabir diliyorum. cok zor..