BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.444,37

Abdulkadir Selvi: Sürprizlerin seçimi geliyor!

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü 'Sürprizlerin seçimi' başlıklı yazısında çok çarpıcı ifadeler kullandı. 'Sonuçları anketlerden değil, seçim gecesi sandıktan öğreneceğiz. AK Parti bir grup seçmeni yok saymayı tercih edip kazanmak için bir çaba göstermedi' diyen Selvi, ilk kez sonucu önceden kestirilemeyen bir seçime gidildiğini ifade etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 40 Adet Yorum
Misafir

aynen abdülkadir selvi nin dedidiği gibi kimse seçim gecesi şaşırmasın sonra travmayı atlatması uzun sürebilir.

Misafir

sayın abidin kubidik selvi ,son bir haftada yüzün bembeyaz kesilmiş !!!!!!hayırdır seçimden ümidi kesilenlerin yüzleri korku içinde bi beyazlıyor bi kızarıyor. sayın reisde sürekli bukalemun gibi renk değiştiriyor. hastamısınz?

Güneş

İhlas Finans'a kaptırdığımız paralarımızı hala alamadık. 18 yıl oldu. Referansı adalet olan Ak Parti hukümeti bu problemi çoktan çözmesi gerekirdi; ama çözmedi !

Misafir

dingil muharrem ince gençlik günahım demiyor pişmanım demiyor sonuna kadar arkasındayım şiir kitabımın diyor önce neyin ne olduğunu öğren

mimcim

AK Parti döneminde oy kullanma çağına gelmiş olan, özgürlükleri önemseyen, adalet ve eşitlik algısı yüksek, batı dünyasıyla entegrasyona önem veren, eğitimli, gelir düzeyi iyi olan, bireysel, şehirli, muhafazakâr seçmen kitlesi. bu kitle geçmiş hakkında bilgisi olmayan ve sadece internette birbirlerini şişindiren bir kitle.

Misafir

25 Haziran sabahı yine aynı duyguları yaşayacaksın. 'Ne yani rüya mıydı?'

fikri

batmış ekonomi görmemeişsiniz ya da unutmuşsunuz.

Misafir

AMA DEĞİŞİM OLMAZSA HEMEN ÇAKILACAĞIZ,OLURSA PİYASALARA GÜVEN GELECEK.

Misafir

BUNLAR BELALTI VE FİTNEDE ZİRVE YAPTILAR ZATEN,...!!!TÜKENMİŞLİK BELİRTİLERİ....

Misafir

DİMİ AMA YAPIŞMANIN MANTIĞI YOK Kİ.TANSU MU KURTARACAK,?????

ÇEKİLİN BİRAZ...DİNLENİN.....

TÜRKİYENİN HUZURA İHTİYACI VAR,BİRAZ ÇEKİLSİNLER,MUHALEFET YAPSINLAR.YORULUP TÜKENDİLER ZİRA.HALK BÖLÜNDÜ,EKONOMİ BATTI.!!

Ceyar Şakir

Abbas yolcu reis bu dönem dinlensin daha güçlü gelsin 2023te

gerçekler

selvi yazıyorsa sıkıntı buyuk o zamannn

Misafir

Doğru...100 yılda yapılanları 16 yılda sattı.

Misafir

inanın bu kadar yazar içinde ÖLÇÜLÜ YORUMLAR YAZABİLMEYİ BAŞARMIŞ NADİR YAZARLARDAN BİRİDİR. İNŞAALLAH YAZDIKLARININ DOĞRU OLDUĞUNU SEÇİMDEN SONRA BURALARDA KONUŞACAĞIZ. AKP MİTİNGLERİNE DİKKATLİCE BAKARSANIZ ESKİYE NAZARAN BİRŞEYLERİN EKSİK OLDUĞUNU GÖRÜRSÜNÜZ BİRDE MUHALEFETİN MİTİNGLERİNE BAKARSANIZ ESKİYE NAZARAN BARİZ BİR CANLILIK VE BİŞEYLERİN FARKLI OLDUĞUNU GÖRÜRSÜNÜZ. NE HİKMETSE MEDYANIN TAMAMI BU GERÇEĞİ ÖRTME GAYRETİ İÇİNDE AMMA YİNE NE HİKMETSE BÜTÜN MİLLET DE BUNUN FARKINDA. MUHARREM İNCE YE YAPILAN SON ŞANTAJ OYUNUNDAKİLERİN NİYETİNİN DE AHLAKSIZLIĞININ DA FARKINDA. ÇÜNKÜ YAPILANLAR MUHARREM İNCENİN ŞİİRLERİNDEN ÇOK DAHA EDEPSİZ VE AHLAKSIZCA. DÜŞÜNÜN MÜSLÜMAN LİDERİ OLDUĞU İDDİA EDİLEN BİR KİŞİ RAKİBİNİN GENÇLİK GÜNAHLARINI DEŞİFRE ETME ACZİYETİNE KADAR DÜŞMÜŞ SORMAZLARMI SEN GENLİĞİNDE NE HERZELER YEDİN MELEKMİYDİN DİYE !!!

demir

mesaj veriyorsun yani selvi. ey 7 haziranda vermeyen kitle diyorsun, gene verme... öylemi. sen de göreceksin patlayacak sandıklar

Misafir

valla çalışmışlar, Bayburt, Urfa, Malatya...buralarda sandıklardan % 100 evet çıktı, bir kimse bile hastalanmadı, bir muhalif bile çıkmadı, bir memur bile hayıt demedi...Bu sandıklarda kim görevli idi ise, HAYIR oylarını değiştirdi, YSK da uyudu

tespit

ülkemizde "bugsız bir türkiye" diyerek oy alınabiliyor ama internet altyapısını dünya 39.luğundan dünya 9.luğa getirince oy alınamıyor. böyle bir seçim yaşayacağız, bu sefer akparti yenilebilir.

Misafir

saadet mi ne komiksinn ...saadet oldu sana chaadet :)))asıl saadetin olmayan şişirilen balonunun nasıl patladıgını göreceksinizzzz

Ciddi ekonomik sorunlar

Seçimi kim kazanirsa kazansın çok ciddi ekonomik sorunlar ülkeyi bekliyor.

mahsun

selvi bey, akpnin saadete kayışını göreceğiz hep birlikte.

Misafir

relaks ol daah iyi olur piyasalar rahatlar. dış ülkelere karşı elin daha kuvvetli olur.

bakıcı

Şengül ERDOĞAN adlı kadın araştırılır provakatör müdür BND nin veya chpkk nın elemanımıdır yoksa gerçekten AKpartilimidir belirlenmesi gerekir..bu işi istihbarat çözer..haberede değil arkasına bakın

Seheer

Akp bu ülkede 100 yılda yapılmayani yaptı.. maceraya gerek yok

Başladılar

Şengül Erdoğan isimli bir gurbetçinin, hem Belçika’da, hem de İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda toplam iki kez oy kullandığı ve Erdoğanla devam yazan fotoğrafları sosyal medyada paylaştığı ortaya çıkmıştı. Son dakika habere göre, canlı yayında olaya ilişkin açıklama yapan YSK Başkanı Sadi Güven, çift oy kullanan Şengül Erdoğan'noın gözaltına alındığını açıkladı.