BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.443,58

ABD'den şok Afrin planı önerisi Tillerson'un çantasından çıktı

Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında Afrin ve Menbiç için Türkiye'ye gelecek olan ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'un çantasındaki öneriyi paylaştı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

menbiç ve harekat konusunda devletim, sakın geri adım atma. hakkımı helal etmem.

k.k.k

Türkiye kesinlikle Afrin'e girmeli ve oraya yerleşmeli. Tillerson, güvenli bölge teklifi yapıp, Deyrizor'a kadar silah yığacak, eğitim yaptıracak, militan yetiştirecek. Ondan sonra biz de armut toplucaz orada ! Suriye PYD'den, İran PJAK'tan, Türkiye PKK'dan, temizlenmedikçe bölge kendine gelmez. O yüzden İran, Suriye ile bir olup ABD'ye tasını tarağını toplayıp DEFOL demenin zamanı geldi ! Tillerson'a da kesinlikle bu bölgeler PYD'den temizlenecektir denilmeli. Askerlerinizle karşı karşıya gelirsek, buralar bizim sınırlarımız, bize büyük tehdit var deyip sonucuna katlanırsınız denilmeli !

Misafir

gerekirse afrine girin ve orada vurun.türkiyenin sınır ve ülke güvenliğini sağlaması ,ülke bütünlüğü için zorunludur.askerin görevi de budur.ABDye güvenmeyin.abd KATİLDİR.bunları örgütleyen ,besleyen,destekleyen ABD dir.ABD operasyon yapmak istediği ülkeler de bu tür örgütleri kullanır.İŞiD nerde,ortada gözükmüyor.yakında çıkar.

Misafir

Sakin boyle bir hata yapilmasin! Abd ne derse tersi bize hayirlidir

Mert toker

Abd köpeğine güven olmaz. Defolup gitsinler bu coğrafyadan. Burger king i de, dominos u da, mc donalds ı da... defolun

Mehmet Uğuz

Bunlara hiç bir şekilde güven olmaz, bunlarda oyun bitmez. Musul ve Kerkük'ü nasıl elimizden aldılarsa aynı veya benzer oyunlar oynayabilirler. Siz Rakka'ya girdiniz, yerle bir ettiniz. Halep yerle bir oldu, Kobani yerle bir oldu, İdlib yerle bir oldu. Adını bilmediğim daha bir çok şehir kasaba yerle bir oldu. Afrin neden yerle bir olmasın, Münbiç neden yerle bir olmasın. Siz kimsiniz, bizim oralarda yoldaşlarımız akrabalarımız kandaşlarımız var, hepsini yerinden yurdundan edip, PKK lı terörist Kürtleri yerleştirdiniz. Ülkemize gelen milyonlarca göçmeni görmediniz. Ya defolun gidin buralarda kimseyi yalan vaatlerle kandırmayın. Siz gidin barışta gelir demokraside gelir. Bu insanları bu bölgede sizin baskıcı politikalarınız aç bıraktı. Yıllarca iktidarları siz belirlediniz, Suriye Irak ve türkiyenin belli bölgelerinin geri kalması için elinizden geleni yaptınız, sonra silahlandırıp ayaklandırdınız.

gerçekci

Resmen abd ile şavaşıyoruz, vurdukça abd den ses geliyor, hem abdnin ne hakkı varkı onlarla anlaşıyoruz buralar bizim misaki milli sınırlarımız... boşverin uluslararası siyaseti

murtaza kara

hakikaten bizim mimbic ve afrinde neyimiz var,kimimiz var?nicin savasiyoruz?orasi baska bir ülke bence yalnis bu gidisle türkiyede yasayan milyonlarca kürdüde,kendimize düsman ediyoruz?gidisat iyi görunmiyor?

MİSAFİR

BUNLAR ALÇAK HAİN İŞGALCİ KATLİAMCI İNSANLIK DÜŞMANI BAKMAYIN BİZİM GERİDEN AYDINLARIN BUNLARA HAYRAN OLUŞUNA ,BU SAHTE AYDINLARINDA BUNLARDAN GERİ KALIR YANI YOK .ALAYI SATILMIŞ HAİN İLİMİ TERSTEN OKUMUŞ KARA CAHİL.ETİKETLERİ CEHALETLERİNİ GİZLEMEYE YETMİYOR, BİR İNSANKİ İÇİNDE DEVLET DEVLET BAŞKANI VATAN MİLLET ADALET SEVGİSİ , İMAN ,YOKSA ATIN ÇÖPE GİTSİN

KARADENİZ SEVDALISI

BU LANET İNSANLARDAN UZAK DURALIM BUNLARIN OLDUĞU YERDE OT BİTMEZ NEREYE GİRDİYSELER DAĞITTILAR ÇÜNKÜ YALAN SÖZÜNDE DURMAMA BUNLARDA BUNLARLA MÜTTEFİKLİK OLMAZ HER KONU GÖZDEN GEÇİRİLMELİ BUNLAR TERÖRLE KARDAŞ OLMUŞLAR 40 SENEDİR TÜRKİYEYİ UYUTMUŞLAR AMA KOCA REHİS BUNLARIN ÇİĞERİNİ OKUDU DAHA SAKLIYAMADILAR KUSTULAR İKİ YÜZLÜLER

Misafir

ikna edici tekliflerle gelmeleri gerekmiyor. biz onları ikna etmeliyiz afrin ve menbiçten çıkmaları konusunda. başka seçenek dikkate alınmamalı.

  • 1