BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

ABD YPG'yi petrolle besliyor! Erdoğan'dan bombalar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERdoğan, Tahran'daki tarihi zirveden dönerken uçakta gazetecilere bomba açıklamalar yaptı. ABD’nin Suriye’de terör örgütü PYD-YPG’yi petrolle beslediğini söyleyen Erdoğan, Beşar Esed ile görüşmeye de kapıları kapattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Misafir

TAHRAN'DA TÜRKİYE’NİN İKİ ‘KIRMIZI ÇİZGİ’Sİ DE UMURSANMADI...ERDOĞAN’IN TEK İSTEĞİ ‘ATEŞKES’ BİLE REDDEDİLDİ

Misafir

BOP gereği yapmak zorunda.

Misafir

Daha neyi görüşmüyorsunuz atı alan üsküdarı gecmis. Pkk senin icin neyse öso denen yapi da esad icin ayni. Ilımlı muhalwfet dedigin yapiyi esadla anlastirip barışı sağlayacaksın. Yoksa ölen sivillerde Turkiye nin vebali oluşur. CB inadindan vazgecmeli abd ve yahudinin nin tuzagina düşmemeli

Misafir

Putin ve Ruhani, Esed'in kankasi. Esed ile görüşmenin zamanı geldi.

HATAYLI

AKP iktidarı İdlib’de cihat çetelerinin hamisi rolünü çaktırmadan oynamakta ısrar ediyor. Burada sivillerin korunması demagojiden ibarettir.

HATAYLI

Türkiye yeni bir sığınmacı akınından samimi olarak endişe duyuyorsa ilk önce Şam’ın işgalci saydığı birliklerini çekmeli, ÖSO çeteleriyle ilişkisini kesmeli ve kendi sınır güvenliğini birinci sıraya almalıdır.

Milli

Boş konuşmalar boş gürültü Icraat sıfır ülke elden gidiyor Bop projesi işliyor

KADİR

GÖRÜŞURSUNUZ ESAD LE GÖRUŞURUZ DESEYDİNİZ GÖRÜŞMEZDİNİZ

Pepe

Meshepsel soykirim yapiliyor. Azicik silahi olana teror orgutu deniliyor. Osmanli bu topraklarda bosuna oturmadi. Esed denen les kargasi ile gorusmeyecek tabi bu duygusallik degil. Akıl. Bu les kargalarindan da 3 milyon suriyelinin harcirahlari tazmin edilmesi gerekiyor.

ekrem

fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış, böyle dış politika mı olur böyle ülkemi yönetilir, fırıncılar artık istediğin kadar ekmek vermiyorlar ekmek üretimi yarı yarıya azaltılmış. Elektriğe yüzde 40 zam geldiği ortamda ne kadar dayanacaklar bakalım

Misafir

Esassız çözüm nasıl olacak bende merak ediyorum, esadsız Suriye’ler ülkelerine nasıl dönecek

Misafir

Muhaliflerin umudu 3 sene once idlibe sikismasiyla bitmisti. Bugun yasanan beklenen son. Zamaninda " Esed' le gorusmem." tavri birakilsaydi Turkler, multeciler, sikisanlar ve Esed icin durum daha farkli olacakti yumusak bir birlesme sozkonusu olabilirdi. Kotu mevcut durum otelenince daha sonra felaketle mucadele ediyoruz.

Misafir

Esad la butun dünya görüşüyor. CB Erdogan hâlâ ben görüşmem diyor. Sisi yle israille bütün dunya görüşüyor CB ben görüşmem diyor. Duygusallıkla devlet mi yönetilir. Aslolan kendi vatandaşımızın çıkarlarıdır.

  • 1