BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

79 yıl sonra Bağımsız Türkiye!..

NATO'da Atatürk ile Erdoğan’ın hedef gösterilmesi sürpriz değildir.Çünkü 1938'den sonra ilk kez Bağımsız Türkiye gerçeği ile karşılaştılar.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
hikaye

Destan yazmışsın ama komiksin.Bağımsız Türkiyeymiş.Her yerinden Avrupaya bağlı; saman,sığır,tohum,baklagil ithal eden,köprüsünü yolunu yabancıya yaptıran betona para yatıran,elektirğini kaçaktan kurtaramayan 3 milyon mülteciyi doyurmaya çalışan Türkiye.Ekonomisi,eğitimi, güvenliği alarm veren ülkem.Nereden nereye geldi.

Misafir

yoktan var etmek Allah'a mahsustur. Bilmiyorsan öğren, elini sallasan müslümana çarpacak bir ülkede bu cehalette nedir böyle!

Misafir

Gerek fiziksel gerekse psikolojik olarak 1000 yıldır bizim olduğu herkesçe kabul edilen toprak parçasının asgarisi kurtarılmıştır. Yoktan var edilen bir durum söz konusu değildir.

fatih gökçe

Atatürk yoktan var etti, var olanı , hazır olanı kullanmadı.başlık çok ilginç,

Misafir

Atatürk savaş,savaş sonrası politikalar konusunda kıyas götürmez!Ancak R.T.ERDOĞAN'IN da NATO konusunda hakkını yememek lazım...

Misafir

Dun "Ayyas" diyordunuz bugun ne oldu?Ataturk u hicbir siyasi ile yanyana koymayin bu hadsizlik olur.

nato nefret ettirdi

nato üslerinin suyunu elektiriğini kesip gıda ve ihtiyaçlarını temin etmelerini engellemeli nato boru hatlarını havaya uçurmalı üslerin etrafını kuşatıp giriş çıkışları sıkı kontrol altına alalım

Misafir

Bravo, yazdıklarınıza aynen katılıyorum.

  • 1