BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

50 FETÖ'cü İçişleri Bakanlığı'na teslim edildi

KKTC’den Yunanistan’ın Rodos adasına yasa dışı yollardan kaçmaya çalışırken yakalanan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi 50 kişi İçişleri Bakanlığı'na teslim edildi

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
İÇERDE DAHA ÇOKTUR..

SINAVLARDA SORULARIN CEVAP ANAHTARLARINI KENDİ ADAMLARINA VEREN,KENDİNDEN OLMAYANLARA HER TÜRLÜ İFTİRA ATIP,İŞKENCE EDEREK OKULLARDAN ATTIRAN,HALKA BOMBA İLE SALDIRAN,DEVLETİN SIRLARINI ABD'YE SATAN VS.BUNLARA ACIYAN BUNLAR GİBİ OLSUN.İŞ BURADA BİTMEMELİ;DEVLETTE HALA KRİPTO FETÖCÜLERİN KALDIĞINI TAHMİN ETMEK HİÇ ZOR DEĞİL,BUNLARI ORTAYA ÇIKARMAK İÇİN SORU KİTAPÇIKLARINDA HİÇ BİR KARALAMA YAPMADAN MATEMATİK SORULARINA CEVAP VERENLERİ BULUN VE YAKIN TAKİBE ALIN BANA GÖRE %100 FETÖCÜDÜR BUNLAR.

Misafir

KARDEŞ;BU FETÖCÜLER SORULARI ÇALIP BAŞKASININ HAKKINI YEDİ(HALA GÖREVİNDE YAKALANMAYANLAR DA VARDIR),KENDİNDEN OLMAYANLARI İŞKENCE EDEREK OKULLARDAN ATMADI MI?BOMBALARI SİLAHLARI HALKA SIKMADILAR MI?AJANLIK YAPMADILAR MI?UNUTMA BUNLARA ACIR SANIZ ÜLKE ELDEN GİDECEK.

Burdayiz.

Kaçsalar nereye kaçacaklar, vijdanınız nasıl rahat olacak, ülke yönetimini kime verecektik diye hiç düşündünüzmü, yahudiyemi abdye mi verecektiniz, o ahlar sizin peşinizi bırakmayacak, onca insan zan altına girip cezaevinde ise sizde erkek olun herşeyi anlatın, azıcık insan olun.

Sertan kamalak

Ne yiyecek demis fetocu pisligin biri millet ekmegini yiyip milletine ihanet etmeyecekti o zaman. Devletine halkina hizmet etmek dururken feto denen hain ..... hizmet etmeden once dusunecekti.

Burdayiz.

Alçaklar o kadar masum sizin yüzünüzden mağdur oldu, birçok yetim kaldı, bunların ahı hep sizin üzerinize, şimdide suçlular meydana çıkmıyor, olan garibe oluyor, onca masum bunlar yüzünden içerde, o kadar insan zan altına girmiş, ya son insanlık görevinizi yapın suçluları söyleyin, yada gidin asın kendinizi, cehendemi fazla bekletmeyin.

Misafir

Doğru güzel bi otel yapılmalı di mi bunlara 5 yıldızlı falan ? Hain bunlar hain ölsünler üzülenin kendi payına a..

Misafir

yürü git işine be niye ihraç edildiler bunu sorgula bir kere vatana her türlü ihaneti yap ondan sonra da ajitasyon yap sen neyin kafasını yaşıyorsun arkadaş sen normalmisin.bu adamlar ne yiyecekmiş onu ihnaet ederken düşünecekler İslamı ağzına alma islamda vatana ihaner edenin kafasını uçururlar bunuda unutma vatanını satan adamı islamda bu varmı diye savunamazsın suçu olanı zaten devlet içeri atıyor neden hepsi haçlıların ülkelerine kaçıyorlar

Misafir

papaz versin onlara iş aş, ne ayaksın sen

Misafir

ADAMLARI İHRAÇ ETTİNİZ, İŞ YOLLARINI KESTİNİZ, YURTDIŞI YASAĞI KOYDUNUZ, BU ADAMLAR NE YİYECEK? AÇ BIRAKMAK İSLAMDA VAR MI. VARSA SUÇLARI ATIN İÇERİYE ÇIKARMAYIN. TABİKİ KAÇACAKLAR.

Misafir

Bizim ulkemize neler olmus boyle, cani kayniyor kursuna dizin diyenden asalim diyene kadar, siz nasil insan oldunuz boyle suclu olmak icin mahmekemin karar vermesi gerekiyor, araniyor olmak suclu oldugun anlamina gelmez, bu kadar basit bir gercegi anlayamayacak kadar zeka engelliler malesef cogunlukta.

Vatandaş

Asker polis fetocu oluyorda bunlari kimler o yere koydu onu sorgulayan yok,bu adamlara hangi siyasilar yardim etti .sosyal hayatta kimlerle ilişki kurardı .bu adalet değil .siyasilere kimse karışmadı herzaman olduğu gibi maşaları tutan el ortada yok

YETER ARTIK GEREĞİNİ YAPIN

O hain bulanıkları yaşatmayın alın ağızlarından lafları sonra direk asın sallandırın yaaa bunlara nefes almak HARAMMMMM

osmancık

Teslim alıp da ne yapacaksınız. Dine ve vatana hainlik yapan bütün bölücüler için TKİ (Tek Kurşunla İnfaz) yasası çıkarılmadıkça havanda su dövmeye devam.

salhor

Aslında mahsûsen Yunan Adalarına bakan kıyılarımızda asker-polis bırakmamalı bir aylığına. Binlerce, on binlerce Fetöcüye kapı aralamalı. Gitsinler Yunan adalarına ve Yunanistan'ı ADAMA BOĞMALI. Namussuzlar 8 taneyi bastıkları gibi bassınlar bakalım binlerce haini de bağırlarına.Sonra da sahile yığılıp gülmeli.

türk

serefsizler asın gitsin

yolcu

Kesin yargı kararı olmadan insanları yaftalamak çok yanlış bir davranış

  • 1