BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

4 FETÖ sanığı duruşma salonundan kaçtı mı? Valilikten açıklama

Ankara Adliyesi'nde görülen bir FETÖ davasında haklarında tutuklama kararı çıkan 4 FETÖ sanığının duruşma salonundan kaçtığı iddia edilmişti. Ankara Valiliği açıklama yaparak firar haberini yalanladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Vatandaş

Aklı mahkemeye gitmez kaçar kaçamak ve mahkemeye gitmek safa bir hareket. Kaçmak demek te fetöcü demek değildir kaç çünkü hukuk yok karfeşim

kazım

Bence yalan o adamlar kaçtı. şimdi tayip duyarsa makamımızdan mevkimizden oluruz korkusuyla yalan söylüyorsunuz. kimin eli kimin cebinde belli değil..

Çakma değil, Gerçek Yerli ve Milli

TBMM Kürsüsünden FETÖ'ye Övgüler düzen Bekir Bozdağ, veya Dolmabahçe'de PKK ile MUTABAKAT İmzalayan Mahir Ünal Kameraların karşısına geçip ''Bu Fetöcüleri CHP kaçırdı, Kılıçdaroğlu kaçırdı, CHP Suçüstü yakalandı'' gibi suçlamalarda bulunurlarsa SAKIN ŞAŞIRMAYIN, Bunlardan Herşey beklenir...!

mevhibe inal

MARKALAR DEĞİŞİK, KUKLACI AYNI. Bu terörde de, Darbeci İşbirlikçide de geçerli. Kuklacı yerinde durduğundan, terörist de, İşbirlikçi de bir türlü bitmiyor. Follow The Money derler ya, Bunlara para desteğini kesmek lazım.

Misafir

Kardeş, Bekir Bozdağ veya Mahir Ünal Kameraların karşısına geçip ''Bu Fetöcüleri CHP kaçırdı, Kılıçdaroğlu kaçırdı, CHP Suçüstü yakalandı'' gibi suçlamalarda bulunurlarsa SAKIN ŞAŞIRMAYIN, Bunlardan Herşey beklenir...

Misafir

Nereye kaçacaklar gitsinler bakalım inlerine

Misafir

şaka gibisin akp daha geçen yurt dışından fetöcü getirdim derken şimdi mahkemeden fetöcü kaçırdınız ..şaka gibisiniz ..ama çook acısınız acıı..

  • 1