BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

15 Temmuz gecesi yaşanan çarpıcı anlar (15 Temmuz videoları)

15 Temmuz Darbe gecesi Doğan Haber Ajansı'nın kameralarına ve güvenlik kameralarına yansıyan çarpıcı görüntüler...

BU VİDEOYA YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Misafir

Dangalaklığa bakın! Bir yanda Ömer HALİSDEMİR gibi bir kahramanın yaptıklarını göreceksin...Diğer yandan da onun ve onun gibi kahramanların yetiştiği Türk Ordu'sunu rezil afişlerle aşağılayacaksın! Bu ordunun içinde FETÖ yandaşları vardı ama darbeye karşı olan büyük çoğunluktaki askerler onların başarılı olmasını engellediler...Bu hiç görmezden gelinerek siz nasıl ordumuzu yerlerde sürünen,yalvaran,ağlayan bir halde tasvir edersiniz? Bunun adı alçak oğlu alçaklıktır!

Misafir

O askerin çoğunluğu sağduyulu ve vatansever olmasaydı; gerçek anlamda ateş açsaydı;tankın,topun,uçağın önünde kim nasıl durabilirdi?Değil 249 kişi,yüz binlerce insan ölmez miydi?İç savaş çıkmaz mıydı? "Şanlı Türk Ordu"sunu aşağılayıcı afişler bastırmak hangi art düşünceli,değilse de hangi kıt zekalı kafanın ürünü? Ordu bu milletin ordusu değil mi? "Ordu millet el ele" kavramını yok etmek mi istediğiniz?Lanet olsun sizin gibilere...

Misafir

Sokaklara çıkaran sebebi sorgulanıyor............. Belki “Siyasal İslam’ın iktidarı tehlikede, kalkın ey cemaat-ı müslimin” diye din gayretiyle; belki bu iktidarda işleri tıkırındaydı da “Aman musluk tıkanmasın” kaygısıyla sokağa çıktılar.

  • 1