BIST 9.936
DOLAR 32,44
EURO 34,78
ALTIN 2.449,45
HABER /  GÜNCEL

Yılmaz Özdil bakın nasıl veda etti

Hürriyet gazetesi yazarı Yılmaz Özdil bakın nasıl sevenlerine veda etti. Espiri dolu yazı sizi çok güldürecek.

Abone ol

Hürriyet gazetesi yazarı Yılmaz Özdil yaz tatiline çıkacağını sevenlerine bakın nasıl duyurdu.

Espiri dolu yazısında Hürriyet gazetesi 'Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu' ile aralarında geçen telefon sohbetini de anlatan Özdil, sevenlerine ne kadar süre ile veda edeceğini söylemedi.

''İSTANBUL'A YAZIN GELECEĞİ YOK!''

E fedakârlıkta bulunayım...
Ben yaza gideyim bari.

Malum, siyaset düğümlendi.
Bunlar açılana kadar...
Bi açılayım geleyim gari.

''ESPİRİ DOLU TELEFON SOHBETİ''

Dolayısıyla... En şirin ses tonumu kullanarak Enis Berberoğlu'nu aradım, "çipuralar merak etmiştir, izninle biraz arazi olabilir miyim" dedim. "Ne zaman gidip, ne zaman geleceksin?" dedi. "Derhal gidip, bi ara gelirim" dedim. YEMEDİ TABİ! "Kaç gün?" dedi. "Üç hafta filan" dedim. "Oha" demedi. "Olmaz" dedi. "İki buçuk" dedim. "İn" dedi. "Abi aşağısı kurtarsa dükkân senin" desem, DÜKKAN ONUN... Mecburen "peki" diyormuş gibi yaptım. Onu da çok buldu iyi mi... "10 günü geçirme, ne zaman döneceğini yaz, okurun haberi olsun" dedi.

''OKURUMUM HABERİ OLSUN''

Okurun haberi olsun diye yazıyorum... 10 günü geçirmem, üç-beş gün telefonum çekmiyor ayağına yatarım, iki-üç gün dönüş için feribot bulamam, dört-beş gün de burdaki yanardağ patladı uçaklar iptal desek, en az 48 saat git-gel yol tutar, ''temmuzda'' dönerim.

''MESAİMİ YAPTIM''

İzin yazısı dümeniyle bugünkü mesaimi doldurmuş bulunuyorum, buraya kadar okuduğunuza göre, cumartesi itibariyle çalıştığıma şahitsiniz, yarın pazar, evrensel tatil, anayasal hakkım, pazartesileri zaten yazmıyorum, salı bismillah, tatile başlıyorum; hesap hatası olmasın.

''ÖZETLE''

Nerde bu adam diye telaş yapmayın, büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden.
Eyvallah.

''NOKTA''