BIST 9.705
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.430,14
HABER /  SEÇİM

Yerel seçim öncesi başkentten bomba iddia

Yerel seçimler öncesi sandıkta hile olacağı iddiası Ankara'yı karıştırdı. Bomba iddia ise CHP Ankara adayı Mansur Yavaş'tan geldi.

Abone ol

Her seçim öncesi ortaya atılan ‘sandıkta hile olacak’ iddiaları bu kez hiç olmadığı kadar gündemde. Vatandaş kadar Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayları da tedirgin.

Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Gökçek: Sandıkta kesinlikle bir hile hazırlığı var. Marjinal gruplara misyon yüklendi ve hile hazırlığındalar. Geçen seçimlerde Etimesgut, Yenimahalle ve Gölbaşı’nı sandık hileleriyle kaybettik.

58 BİN MÜKERRER KAYIT VAR

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş: Şu anda tespit ettiğimiz 58 bin mükerrer kayıt var. Aynı kişinin iki kez oy kullanmasını engellemek için gerekli ekipleri oluşturduk. Maalesef vatandaşımızın yarısının sandıktan şüphesi var.

HER TÜRLÜ NUMARA YAPILABİLİR

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya: Gittiğimiz toplantılarda Ankaralıların taleplerinin başında ‘sandığa sahip çıkın’ geliyor. Siz oyunuza sahip çıkmazsanız sandıkta her numara yapılabilir. Sandıkta zerre oyuna izin vermeyeceğiz.