BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Yeni Cruze'un görüntüleri internete sızdı

Chevrolet'in ikinci nesil Yeni Cruze'nun görüntüleri internete sızdı.

Abone ol

Avrupa'dan ve Türkiye'den çekilen Chevrolet'in ikinci nesil Yeni Cruze'sinin tamamen kamuflajsız halinin fotoğrafları internete sızdı.

Birinci nesil Cruize'ye göre daha keskin bir görünüme sahip olan araç, Şangay'daki bir fabrikanın otoparkında kameralara yansımış. Chevrolet, aracı gelecek ay Şangay'da gerçekleşecek olan Çin Auto Show'da tanıtacağını duyurmuştu.

Aracın ön ızgarasındaki büyüme ve yan taraflarında bulunan led gündüz farları üzerlerindeki şerit halindeki sis farları, göze ilk çarpan şeyler. Karartılmış ön ise Renault Fluence'ın lambalarına oldukça benzemiş.

Arka stop lambaları biraz incelmiş ve daha köşeli bir görünüme sahip olmuş. Ayrıca bagaj kapağı üzerine entegre edilmiş üçüncü bir stop lambası da mevcut.

Aracın iç aksamında ise bolca metal kullanılmış, dokunmatik ekran genişlemiş. Koltuklar ve konsol kahverengi deri kaplanmış. Arka planı siyah, gösterge paneli de göze çarpan bir diğer unsur.

Çin'de üretime sunulacak modellerin 4 silindirli, 1.5 litre, 112 beygirgücüne ve 146 Nm torka sahip ve 4 silindirli, 1.4 litre, 148 beygirgücüne ve 235 Nm torka sahip turbo motorlu olacağı açıklandı. Araçta tercihe göre 5 ya da 6 ileri manuel veya 7 ileri DSG otomotik şanzıman bulunması bekleniyor. Modelle ilgili tüm detaylar 20 Nisan'da başlayacak olan Çin Auto Show'da belli olacak.

chevrolet-cruze-2016.jpg