BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Yeğenleri tecavüz etti eniştesi öldürdü

Batman çayında cesedi bulunan genç kadının başına öyle şeyler gelmiş ki...İşte ihbarla ortaya çıkan korkunç gerçek

Abone ol

Batman'daki töre cinayetinde kan donduran detaylarına ulaştı. Cesedi bulunan genç kadın önce akrabaları tarafından tecavüze uğramış ardından ise eniştesi tarafından öldürülmüş.

Batman çayında cesedi bulunan Hasret Daşlı’nın akrabalarının tecavüzüne uğradığı ortaya çıktı. 4 aylık çocuğu aldıramayan aile ölüm kararı alıp genç kızı eniştesine derede boğdurtmuş.

 Hasret Daşlı’nın cesedi, 17 Aralık 2012’de Batman çayında bulundu. Hasret’in henüz belli olmayan kimliğini araştıran polise, 22 Aralık 2012’de bir ihbar geldi. İhbarda bulunan kişi “Hasret Daşlı isimli 4 aylık hamile kadının amcaları tecavüze uğradığı için öldürüldüğünü, tecavüz edenlerin akrabaları olduğunu, kendilerini aklamak için öldürdüklerini” söyledi.

CİNAYETİ İHBAR ÇÖZDÜ

Bu ihbar üzerine harekete geçen polis söz konusu adresteki kişileri gözaltına aldı. Sorgunun ardından öldürülen Hasret Daşlı’nın kimlik kayıtlarında 15 yaşında gözüktüğü aslında 22 yaşında olduğu tespit edildi. Hasret’in babasının ölümü ardından amcasının nüfusuna kaydedildiği, amcasının oğlu Ö.D. ve halasının oglu S.D.’nin tarafından tecavüze maruz kaldığı belirlendi. Korkunç olay, Hasret’in annesinin genç kadının hamile olduğunu anlamasıyla ortaya çıktı. Hasret’in korkudan olayı gizlediği öğrenildi.
Genç kızın, kendisine tecavüz eden akrabalarının ismini verdiği, aile meclisinin olayı kapatmak için çocuğu aldırmayı kararlaştırdığı ancak 4 ay geçtiği için kürtaj yaptıramadıkları anlaşıldı. Aile meclisi öz kızları için acımasız cinayet planını ortaklaşa yaptı.

AKRABALAR GÖZALTINA ALINDI

Hasret’in bir araca bindirilerek götürüldüğü, kızın akıbetinin ise evdekilerce bilinmediği ifade edildi. Babaannesi, dedesi, baba ve annesi, amcası, eniştesi ve halası, diğer amcası ile yengesi, kendisine tecavüz eden akrabaları gözaltına alındı.

ENİŞTE HER YERDE ARANIYOR

Amcalardan Habib Daşlı ifadesinde aile meclisinin toplanarak karar verdiğini, enişte Garip Daşlı’nın çağrıldığını, eniştenin Hasret’i kum ocakları civarında kafasını suya batırıp boğduğunu, Garip Daşlı’nın Hasret’e tecavüz edenlerden birinin babası olduğunu söyledi. Garip Daşlı’nın, cinayeti çocuklarının üzerine atmayı tasarladığını da anlattı. Polis zanlı enişteyi arıyor.



KELEPÇELEYİP TECAVÜZE KALKIŞTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]ÖNCE İŞYERİNE GÖTÜRDÜ ARDINDAN...

Antalya'nın 'nın Alanya İlçesi'nde 22 yaşındaki M.B., otomobiline aldığı üniversiteli kızı işyerine götürüp, ellerini kelepçeleyerek tecavüze kalkıştığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Alanya'nın Oba Beldesi'nde meydana geldiği iddia edilen olayda cep telefonu satışı yapan M.B., Devlet Hastanesi Kavşağı'nda bekleyen Akdeniz Üniversitesi ALTSO Meslek Yüksekokulu 2'nci sınıf öğrencisi 21 yaşındaki B.K.'yi görünce otomobilini durdurdu. Gideceği yere bırakma vaadiyle kızı otomobiline alan M.B., kendisine ait işyeri önüne geldiğinde genç kıza, cep telefonunun kırık olan arka kapağını değiştirmeyi teklif etti. Bunun üzerine birlikte işyerine girdiler.

Bu sırada alkol alan M.B.'nin arkadaşları H.G. ve E.S. bir süre sonra ayrıldı. Saat 22.00 sıralarında M.B., "Sana ilgi duyuyorum. Seni uzun zamandır takip ediyorum" diyerek, B.K.'yı işyerinin mutfak bölümüne itekledi. İddiaya göre yere düşen kıza kelepçe takan M.B., elbiselerini çıkartarak tecavüze kalkıştı. Bakire olduğunu söyleyerek direnen B.K., mutfak tezgahındaki çatalla M.B.'yi dudağından yaraladı. Bunun üzerine tecavüzden vazgeçen M.B., "Bu olayı kimseye anlatma" diyerek, B.K.'yı otomobiliyle evinin yakınına bıraktı.

Olaydan sonra durumu arkadaşlarına anlatan B.K., dün polise başvurup şikayetçi oldu. Sağlık raporu için hastaneye gönderilen kızın vücudunda küçük sıyrık ve yaralar tespit edildi, ancak tecavüz bulgusuna rastlanmadı.

Polisin cep telefonuyla ulaştığı M.B. polis merkezine gelerek teslim oldu. Gözaltına alınan M.B., ifadesinin ardından bu sabah Alanya Adliyesi'ne sevk edildi.

RANDEVU EVLERİNE PARA KARŞILIĞI SATILDILAR

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İNSANLIK AYIBI!

Aksaray'da randevu evlerine kadınların dağıtılacağı ihbarı ile harekete geçen polis ekipleri söz konusu adrese baskın yaptı. Yapılan baskında 35 kadın ile 2 işyeri sorumlusu gözaltına alındı. Sağlık kontrollerinin ardından emniyete getirilen kadınlar tanınmamak için yüzleri çanta ve montlarıyla gizlemeye çalıştı. Gözaltına alınan kadınlardan biri ise Uganda uyruklu siyahi bir kadın.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği'ne bağlı ekiplere, çoğu yabancı uyruklu kadınların randevu evlerine para karşılığı satılacağı ihbarı geldi. İhbar ile harekete geçen ekipler Aksaray'daki gece kulübünü izlemeye aldı. Gece kulübü çevresinde geniş güvenlik önlemi alan ekiplerden iki polis memuru müşteri gibi içeriye girdi. Polisler, masalarına davet ettikleri kadınlarla otelde fuhuş yapmak için geceliği 500 TL'ye anlaştı. Polisler, aralarında daha önce belirledikleri "Dağıtım doğrudur, Ben alacağımı aldım" parolasını dışarıda baskın için hazır bekleyen arkadaşlarına iletti. Mesajın gelmesiyle içeriye baskın yapan ekipler 3 Türk ve 32 yabancı uyruklu kadın ile 2 işyeri sorumlusunu gözaltına aldı. Yabancı uyruklu kadınların Rus, Fas, Özbek, Gürcistan ve Uganda uyruklu oldukları öğrenildi.

KADINLAR 2 BİN İLE 10 BİN TL'YE SATILIYOR

Gözaltına alınan kadınlar yapılan sağlık kontrollerinin ardından emniyete getirildi. Kadınlar tanınmamak için çanta ve montlarıyla yüzlerini gizlemeye çalıştı. Yabancı kadınların ifadelerinin alındıktan sonra Yabancılar Şube Müdürlüğüne, Türklerin ise Kabahatler Kanununa göre işlem yapıldıktan sonra serbest bırakılacağı öğrenildi. İşyeri sorumlusu olan iki kişinin ise savcılığa sevk edileceği belirtildi. Gözaltına alınan kadınların gece kulübünde 2 bin ila 10 bin dolar arasında değişen fiyatlarda satıldığı ve zorla fuhuş yaptırıldığı öğrenildi.

SEVGİLİSİNİ KALBİNDEN BIÇAKLADI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]BİR KADIN DAHA CİNAYETE KURBAN GİTTİ

ESENYURT Yenikent Mahallesi'nde İrem Kahya birlikte yaşadığı Ramazan Demirci tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

İddialara göre olay, Esenyurt Yenikent Mahallesi 464 Sokak 7 numarada bulunan 2 katlı binanın ikinci katında saat 00.00 sıralarında yaşandı. Ramazan Demirci (46) birlikte yaşadığı, gece kulübünde konsomatris olarak çalıştığı öğrenilen İrem Kahya'yı (44) kalbinden ve bacağından bıçaklayarak öldürdü.
Çevre sakinleri evden gelen gürültüler üzerine polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. O sırada evde bekleyen Ramazan Demirci suç aleti bıçakla polise teslim oldu. Eve gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalede, İrem Kahya'nın yaşamını yitirdiğini tespit edildi. Cenaze Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İşsiz olan Ramazan Demirci ile birlikte cinayet sırasında bir kişinin daha evde olduğu iddia edilirken, polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Ramazan Demirci Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülürken, sabah saatlerinde adliyeye sevk edileceği bildirildi.