BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,72
ALTIN 2.439,54
HABER /  MEDYA

Yasemin Allen veda etti Şeref Meselesi karıştı!

Şeref Meselesi'nin dünkü bölümünde dizinin Sibel'i Yasemin Allen diziye erken veda etti. Peki şimdi Şeref Meselesi'nin yeni bölümlerinde neler olacak?

Abone ol

Ekranların sevilen dizisi Şeref Meselesi'nde dün veda vardı. Dizinin başrol oyuncusu Yasemin Allen diziye erken veda etti. Sibel karakterine hayat veren Yasemin Allen'in diziden neden ayrıldığı ise merak konusu. Peki Şeref Meselesi'nin yeni bölümünde neler olacak? Sibel'in yerine yeni bir isim mi gelecek?

YASEMİN ALLEN DİZİYE VEDA ETTİ

Entrikaların ardı ardına sıralandığı bölümde, dizinin talihsiz adamı Yiğit'in başı öldürdüğü Nihat'ın kardeşi Seyhan'ın gelmesiyle belaya girdi. Yiğit'in tüm işleri kendisine devretmesini isteyen Seyhan, söylediklerinin yapılması için 24 saat müddet verdi. Seyhan, isteklerini yerine getirilmemesi üzerine Sibel'i kaçırarak öldürdü.

yasemi̇n-allen.jpg

DÜN ŞEREF MESELESİ'NDE NELER OLDU?

Nihat’ın kardeşi Seyhan’ın birden bire ortaya çıkması Yiğit’in hiç hoşuna gitmez. Üstelik Seyhan’ın bu karanlık dünyada ne kadar acımazsız olduğuyla ilgili de ünü vardır. Seyhan, Yiğit’i abisinden kalan işleri kendisine devretmezse sevdiklerine zarar vermekle tehdit eder.

screen-shot-2015-04-13-at-9.56.36-am.png

Kübra hayatına Emir’le devam etme kararı alır. Emir de sonunda Kübra’nın tercihinden emindir artık. Kübra’nın kendisi ile beraber gideceğini sanan Yiğit ise aldığı cevaba hazır değildir.

Diğer yandan Sibel’in hamilelik yalanı gerçeğe dönüşür. Genç kız Yiğit’in bebeğine hamiledir. Hiç beklemediği bir anda yeniden baba olacağını öğrenen Yiğit, ne yapacağını bilemez.

screen-shot-2015-04-13-at-9.56.20-am.png

Seyhan da boş durmaz Yiğit’in yakınları etrafında dolanır. Sibel’in hamile olmasından faydalanan Seyhan, bu kozu iyi değerlendirir. Seyhan ve Yiğit buluşmasına Emir ve polisler dahil olunca işler kontrolden çıkar ve silahlar konuşur. Sibel, Yiğit’i korumak için kendini kurşunların önüne atladı.

YASEMİN ALLEN KİMDİR?

Yasemin Kay Allen, 10 Temmuz 1989'da, İngiliz Dudley Allen ile İngiliz-Türk vatandaşı oyuncu ve şarkıcı Suna Yıldızoğlu'nun[2] kızı olarak Londra'da doğdu. Kaan adında bir erkek kardeşi vardır.[3][4] Üç aylıkken ailesiyle birlikte Türkiye'ye geldi. İlköğrenimini burada tamamladıktan sonra on bir yaşında annesiyle birlikte Avustralya'ya yerleşti. Lise yıllarında sinema televizyon, drama, resim ve Japonca dersleri aldı ve kısa filmler çekti.  Queensland Üniversitesi'nin sinema televizyon bölümünden burs kazandı. On sekiz yaşında Türkiye'ye dönüp Müjdat Gezen Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi.
Kariyeri

Allen, 2008'de L'Oréal'in yeni yüz yarışmasında finalist oldu. Aynı yıl annesinin de yer aldığı Elif dizisinde başrol oynadı. 2010'da Kavak Yelleri dizisinde Elena, Yerden Yüksek dizisinde ise Juliette karakterlerini canlandırdı. 2011'de Hayat Devam Ediyor dizisinde Pelin Akça rolünü üstlendi. 2013'te "Merhamet" dizisinde Irmak Tunalı karakterini canlandırdı. Aynı yıl N11.com adlı alışveriş sitesinin reklam yüzü oldu.

Allen, Özcan Deniz'in yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı Su ve Ateş filminde canlandırdığı Yağmur karakteriyle sinemaya adım attı. 2014'te Defne Sultan rolüyle Muhteşem Yüzyıl dizisinin kadrosuna katıldı. 2014 yılının Kasım ayında başlayan Şeref Meselesi dizisinin başrollerinden biri olan Sibel karakterini canlandırmaktadır.