BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.444,26
HABER /  GÜNCEL

Yalovada dayak cinayeti

Sevgilisinden her gün dayak yiyen ve zorla ilişkiye zorlanan kadın sonunda katil oldu.

Abone ol

YALOVA"nın Çınarcık ilçesindeki evinde ensesine sıkılan tek kurşunla öldürülmüş halde bulunan seyyar köfteci 24 yaşındaki Yalçın Küçük'ün katil zanlısı, 4 yıldır birlikte yaşadığı 32 yaşındaki Müjgan Aydemir çıktı. İstanbul"da gözaltına alınıp, Yalova"ya getirilen zanlı, polise verdiği ifadesinde “Her gün dayak atıyordu. Olay günü yine dövmeye başlayınca öldürdüm'' dedi.

Çınarcık İlçesine bağlı Taş Liman Mahallesi Ahmet Sülün Caddesi Akar Apartmanı"nın 5"inci katında oturan Yalçın Küçük"ün evinden gelen ağır kokulardan rahatsız olan bina sakinleri durumu polise bildirdi. Geçtiğimiz 2 Ağustos"ta meydana gelen olayda, binaya gelen ekipler, savcılıktan alınan izinle, kapıyı çilingire açtırıp içeriye girdi. Evde inceleme yapan polis, Küçük"ün yataktaki çürümeye yüz tutmuş cesedi ile karşılaştı. Olayda kullanıldığı sanılan ruhsatsız tabanca ile 1 boş kovan ise mutfakta masa üzerinde bulundu. Görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, Küçük"ün 4 yıldır iki çocuk annesi olan Müjgan Aydemir ile birlikte yaşadığını, ancak son günlerde Aydemir"in ortalıkta görünmediğini belirledi.

İSTANBUL'DA BİR YAKINININ EVİNDE SAKLANIYORDU

Olayla ilgili aranan Müjgan Aydemir"in İstanbul"daki bir yakınının evinde saklandığını belirleyen polis, eve baskın düzenledi. Şüphe üzerine gözaltına alınan Aydemir, suçunu itiraf etti. Sorgulanmak üzere Yalova"ya getirilen Aydemir"in polise verdiği ifadesinde, “Sürekli dayak atıyordu, bana zulüm yapıyordu. Dayağından, baskısından, zulmünden bıkmıştım. Komşularımız ve çevremizdekiler de buna şahittir. Sığınacak, yardım isteyecek herhangi bir yerim de yoktu.

Zorla günde 3 kez cinsel ilişkiye girdiği de oluyordu. Artık dayanacak gücüm kalmamıştı. Cinayet günü aramızda yine tartışma çıktı. Dayanamayıp kendisine ait tabancayla onu vurdum'' dediği belirtildi. Bu arada Müjgan Aydemir"in 17 yaşındaki olan oğlu B.B"nin de olayla ilgisi olup olmadığının araştırıldığı açıklandı. Sorgulaması süren Müjgan Aydemir, cinayet suçundan adliyeye sevk edilecek.