BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Vouge Hotel Avantgarde

İnternethaber seyahat uzmanı ve tatilin ayaklı Google’ı Alper Tekbaş, efsane değil ama adeta tarih yazmaya devam eden Vouge Hotel Avantgarde’da idi. Algıda seçicilik yaratan bir markanın otelcilikteki ismi Vogue, Antalya Kemer de en iddialı aile oteli ola

İnternethaber seyahat uzmanı ve tatilin ayaklı Google’ı Alper Tekbaş, efsane değil ama adeta tarih yazmaya devam eden Vouge Hotel Avantgarde’da idi. Algıda seçicilik yaratan bir markanın otelcilikteki ismi Vogue, Antalya Kemer de en iddialı aile oteli olarak Kemer’in gece yaşamındaki hareketliliğinin ortasında, ailelerin tatil cenneti olan yepyeni bir otelcilik anlayışı.

Vogue Hotel Avantgarde ihtişamıyla dünyanın en iyi otellerinden birisi. Her bir metrekaresinde misafir memnuniyetini ilke edinmiş, kendisine has bir otelcilik anlayışını benimseyerek tatilcilere evinizde değil, olmak istediğiniz yerdesiniz yani Vogue Hotel Avatgarde’dasınız. Hayatınızda unutamayacağınız bir tatilin adresi Vogue Avantgarde Hotel. Bu otel çok konuşulur, çok bilinir, ulaşabilene de tıpkı çikolataları gibi tadı damağında kalacak bir tatil yaşatır.

Kemer Bölgesinde Farklı Bir Tatil Anlayışı

Deniz kıyısında kum plajı, denize nerde ise sıfır tek katlı villaları, muz ve salkım söğüt ağaçlarının arasında özenle yapılmış peyzajı, doğa ile konforu, samimiyetle ve sadelikle bütünleştirmiş ama içerisinde rengarenk bir tatilin en üst limitte sunulduğu, çocukların apayrı bir değerle karşılandığı, hem resort hem de aile otelini eğlence, deniz ve doğa ile birleştiren, misafirine ne yaşatmak istediğini çok iyi bilen ve bu doğrultuda da üst düzey hizmet anlayışından taviz vermeyen bir otel. Ailelerin mutluluğu için her şeyi zamanında ve yerinde uygulayan, dünyanın en ünlü isimlerini misafirleriyle buluşturan çok çeşitli misafir portföyünü bir arada ağırlamanın inceliklerini yansıtan ve Türk misafirlerini her zaman baş tacı yapmayı ilke edinmiş Vogue da tatil yapılır dedirten, tavsiye edilen ve istikrarından taviz vermeyen örnek bir tesis.

İster Lunapark İster Hayvanat Bahçesi

İster lunapark, ister aqua park, ister sinema, isterse de hayvanat bahçesi çocuklar ne isterse… Yatırımcı Turan Avcı, Vogue Avantgarde oteli kendi ailesine verdiği önem doğrultusunda kendi çocukları ne istiyorsa bütün misafirlerine de onu sunmak için can atan, çocuklarla ilgili her ayrıntıyı titizlikle araştırıp inceleyen, otelinde uygulayan ve misafirlerine yaşatan bir isim. Aynı zamanda da otelini mimari çizgilerinden tutunda hizmet anlayışına kadar birçok oteli inceleyerek büyük hassasiyetlerle otel açmış olmak için değil, gerçekten otelcilik nasıl yapılır ve biz nasıl daha iyisini yaşatabiliriz diyerek yola çıkmış. Sadece Amerika dan 3bin fotoğrafla dönüp ilginç bulduğu ayrıntıların bütününü kendi oteline uyarlayan bir isim.

Çocuklar Ata binmek istiyorlarsa ata, gerçek mini club tadını yaşamak istiyorlarsa mini club’a, doğa ile buluşmak istiyorlarsa doğaya, yüzmek istiyorlarsa da yüzmeye, eğlenmeye ve sürprizler yaşamaya hazır olsunlar. Aileler gönül rahatlığıyla bizi tercih edebilirler, Çünkü çocuklar mutluysa ben mutluyum ve bilirim ki aileler çok ama çok mutlu…

Ama Bambaşka Bir Balayı

Balayı çiftleri için çok özel düşünülmüş ve çok iyi konumlandırılmış Penthouse odaları konfor, ayrıcalıklı hizmet anlayışı ve farklılıklarıyla özel bir balayı için tasarlanmış hayatının en anlamlı zamanlarını geçirecek olan çiftlerin tercihi olacaktır. Hızlı çözüm odaklı misafirinin kalbine işleyen bir tatil anlayışını temsil eden çekinmeden tercih edilebilecek bir otel.

Küçük Daniel’in Mutluluğuna Diyecek Yok

Naomi Cambell dan Alexsandra Stan’a Dünya Starlarının Kemer deki Tatil Adresi

Alexsandra Stan 2011 yaz sezonuna damgasını vuran ünlü sanatçı Vogue Hotel de yoğun sahne performansının yorgunluğunu unuturken, ünlü top model Naomi Campell da denizin, kumun ve güneşin doyasıya tadını çıkardı. Vouge Hotel açıldığı günden beri birçok ünlüyü ağırlamaya da devam ediyor.

Vogue Çikolataları Bambaşka…

Vogue Hotel ile bütünleşmiş el yapımı çikolatalar, sabah uyanınca bir Vogue, gün ortasında bir Vogue, uykudan önce bir Vogue tatlı bir tatil Vogue da yaşanır dedirtircesine lezzetleri misafirleri ile buluşturuyor. Kral da Kraliçe de sizsiniz, Vogue sarayının sultanı olmaya ne dersiniz?

Özgür Yılmaz; zorluklardan yılmayan, gözü kara, kişisel inisiyatiflerini kullanmaktan hiç ama hiç çekinmeyen, otelcilikte genç, yaptığı işlerde büyüklere şapka çıkarttıran bir isim.

Vouge Çikolataları Tüm Dünyada

Sürprizler yaşatan bir isim

Vouge Hotel Avantgarde Genel Müdürü Özgür Yılmaz, kendilerini tatilde tercih eden misafirlerini kendi ülkelerinde ziyaret ederek sürprizler yaşatan, Vogue çikolatalarıyla tatilcilerin kalbini fetheden otelciliğin zeki, çevik, ahlaklı, çözüm odaklı ismi ve bu ismi başarılarıyla yenilikleriyle daha çok konuşup yazacağız…

Misafirime Ne Yaşatıyorsam Bilirim!

Özgür Yılmaz, misafiri nasıl dinleniyor, nasıl eğleniyor, neyi tadıyor diye devam eden suallerin cevabı bir isim. Otelini an ve an yaşayan otelcilik anlayışını misafir memnuniyeti olarak net bir şekilde ortaya koyan Yılmaz, misafir memnuniyetinin gördüğünden tattığına dokunduğundan kokladığına beş duyu organına hitap eden her ayrıntıyı önemle yaşayan ve son noktada altıncısı da Vouge’da en iyi tatil yapılır buraya gelip yaşadığınızda anlayacaksınız diyen, özgüveni ve ekibiyle bütünleşmiş yatırımcısıyla yarınlara koşan, çok büyük başarılara da imza atacağı kanaati içerisinde olduğum Yılmaz, Belek ve Bodrum’daki yeni Vouge konsepti oteller zinciriyle de tatilcilerin yüreğine su serpecek… Kaliteli bir tatilse Vouge dur gelin, deneyin, yaşayın tavsiye edeceksiniz sizde sevdiklerinize…

Vouge Hotel Avantgarde da mutfak keyfi

Genç Executive Cheff İsmail Çalıkuşu, kilerde meslek aşkıyla gecesini gündüzüne katan bu mesleğe ömür veren, gönül veren, yemeğe bakınca adeta lezzeti okuyan, her zaman temiz şık ve hazır hijyeni yaşamının ve mesleğinin olmazsa olmazı haline getirmiş bir şef. Her biri birbirinden değerli pırıl pırıl genç aşçılarıyla bu mutfakta yemek lezzetle yenilir, afiyet olsun dedirten bir isim…

O ve hünerli ekibinin hazırladığı birbirinden özel ve leziz Türk ve dünya mutfağının tatlarını misafirleriyle buluşturan deneyimli yiyecek içecek müdürü Besim Bambal’ın meslek aşkıysa dillere destan genç turizmcileri bir araya getirip eğitimler veren örnek bir kişilik ve bu ekip toplam kalitede hayranlık uyandıracak güzel şeyler yapmaya devam ediyor… İster A’Lacarte D'or, ister Li Lou Portofino, Fish&Fish ya da Hürrem restoranların da bu muhteşem şölene sizde katılabilirsiniz yahut, Irısh pub, Aqua Bar, Bowling bar, Disco bar, Lobi bar, Vitamin bar dada keyifli içimlerde Vogue Avantgarde dünyasının ayrıcalıklarını yaşayabilirsiniz.

Vouge Hotel Avantgarde satış ve misafir ilişkileri departmanları ise kollektif ve farklı bir çalışmayla dur durak tanımıyor. Sözün özü Vouge Hotel Avantgarde’da tatilin hası yapılır…

Değişim ve yeniliklerin oteli avucunuzun içinde masmavi bir aile sizi Kemer’de bekliyor ve otelcilikte yepyeni tarihleri yazmaya devam ediyor.

Tatil Tadında Kalın…
 
İşte Alper Tekbaş'ın Vouge Hotel Avantgarde izlenimleri...