BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Vikings 4. sezon 10. bölüm Türkçe fragmanı

Vikings 4. sezon 10. bölüm Türkçe fragmanı yayınlandı. Sezon ortası finali yapmaya hazırlanan Vikings dizisinin 4. sezon 10. bölüm fragmanı izleyenleri heyecanlandırdı.

Abone ol

Vikings dizisinin 4. sezon 10. bölüm sezon ortası finali Türkçe fragmanında Paris İmparatorluğu'nun askerlerini yöneten Rollo ile Viking'lerin kralı Ragnar karşı karşıya geliyor.

Vikings 4. sezon 10. fragmanında, Ragnar, Paris'i yağmalamaya giderken, taraf değiştirerek Paris İmparatoru'nun kızı ile evlenen kardeşi Rollo, düşman saflarda yer alıyor. Rollo'nun ihaneti karşısında acımasız tavır takınan Ragnar'ın bir kez daha kardeşini affedip affetmeyeceği merak konusu oldu.

Vikings dizisinin 4. sezon 10. bölümünde her şeyini ortaya koymaya hazırlanan bu iki kardeşten Rollo 'Zafer ya da ölüm' sözleriyle askerlerinin moralini yükseltirken, Ragnar ise 'Bugün ikimizden biri ölecek!' diyerek gözünü ne kadar kararttığını açıkça belli ediyor.

Vikings dizisinin 4. sezon 10. bölümü kana susayan iki güçlü savaşçının kıyasıya karşılaşması ile sezon arası finali yapmaya hazırlanırken, fragmanda Lagertha'nın yaralandığı anlara yer verilmesi Vikings hayranlarını üzdü. 

Vikings dizisinin 4. sezon 10. bölüm fragmanında Floki, arasının bozuk olduğu Rollo'dan intikam alma fırsatı bulurken, Ragnar Lotbrok'un oğlu Bjorn'un ise kızgın olduğu dayısı Rollo'ya ok attığı görülüyor.

Vikings dizisinin 4. sezon 10. bölüm fragmanında tüm bunlar yaşanırken Ragnar Lothbrok'un 'Bugün içimizden biri ölecek' sözünü kime söylediği ise izleyenlerde merak yarattı. Fragmanda Ragnar'ın kimi kastettiğine yer verilmemesi akla ilk olarak Rollo'yu getirse de, şaşırtma yapılarak dizideki diğer düşman olan Kral Harald Finehair'ın da olabileceği görüşünü güçlendiriyor.

İşte Vikings dizisinin sezon arası finali öncesi yayınlanan ve büyük heyecan yaratan 4. sezon 10. bölüm Türkçe altyazılı fragmanı: