BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.425,53
HABER /  GÜNCEL

Survivor Semih ve Zafer kavgası kim elendi? Acun'un kararı

Semih Zafer kavgasında Acun Ilıcalı görüntüleri izledi. Semihle Zafer kavgasi için karar ne kim elendi? Semih Öztürk ve Zafer Mete diskalifiye mi oldu?

Abone ol

Survivor adasında Semih ve Zafer kavgasında son karar büyük merak konusu, Semihle Zafer kavgasının görüntülerini izleyen Acun Ilıcalı ada konseyini acil olarak topladı. Peki Semih - Zafer için karar ne Survivor'dan diskalifiye mi oldular?

Survivor adasında hiç beklenmedik gelişmeler yaşandı. Elemenin olduğu konseye 2 saat kala gönüllüler adasında Semih Öztürk ve Zafer Mete birbirine girdi.

SEMİH VE ZAFER KAVGAGÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI İZLEYİN KARAR VERİN- KİM HAKLI?

Semih Zafer kavgasının görüntülerini Acun Ilıcalı 'kısmen' yayınladı. Bütün görüntülerin yayınlanabilir olmadığını söyleyen Acun Ilıcalı kavganın en ateşli anlarından birini gösterdi. Bu görüntüyle de bir isim diskalifiye olurken diğeri adeta ödüllendirildi.

ACUN ILICALI KARARI AÇIKLADI :  SURVİVOR ZAFER METE DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Acun Iılıcalı Zafer ve Semih'in kavga görüntülerini izlediğini belirterek "Zafer Survivor'dan diskalifiye oldu' dedi.

Acun Ilıcalı 'Zafer ada güvenliği tehdit ettiği için Survivor'dan bugün itibariyle diskalifiye oldu' diyerek kararı duyurdu.

Semih Öztürk için verilen karar ise cezadan çok ödül gibi oldu. İşte Acun Iıcalı'nın Semih ve Zafer kavgasıyla ilgili aldığı kararlar.

Semih ve Zafer kavgasının görüntüleri yayınladı. Görüntülerde Zafer 'saygısızsın' diyen Semih Öztürk'ün tahrikine kapılıyor ve ona saldırıyor.
Zafer neden diskalifiye oldu?

Acun Ilıcalı diskalifiye kararı almasının sebebini de şöyle açıkladı;

-"Belli hareketlerde Survivor'da yaptırımlarda bulunuyoruz. Bazı fevri hareketlerin yaptırımları var. Şimdiye kadar ki iki diskalifiye olayımızda ada güvenliğinin ciddi derecede tehlikede olmasıydı. Birincisi Pascal Nouma ve Nihat olayıydı. Pascal'ı eledik. Berna ve Sahra olayında da bütün ada bize Berna'nın olduğu bir ortamda güvenliğin olmayacağını gösterdiği içindi...Biz yine ada güvenliği için Berna'yı eledik. Biz yarışmacıyı elemek istemeyiz."

SEMİH ÖZTÜRK KARARI NE?

Semih Öztürk konusunda da acun Iılıcalı şaşırtan bir karar aldı. Semih Öztürk gönüllüler takımından ünlüler takımına alındı.

Diskilafiye olmaktan kurtulan Semih Öztürk şimdi ünlülerin başına bela olacak görünüyor. Damla Can da 'Şimdiden allah ünlüler takımına kolaylık versin' diyerek Semih Öztürk'ün sürekli tahrik eden biri olduğunu söyledi. Semih Öztürk'ün hiçbir ceza almadan bu kavgadan kurtulup bir de üstüne adeta ödüllendirilmiş olması izleyicinin tepkisini aldı

Kimin haklı kimin haksız olduğuna Acun Ilıcalı görüntülere bakarak karar verdi. Zafer Mete kavga görüntülerinde Semih Öztürk'e saldırıyor. Semih Öztürk denize yuvarlanırken olan tahriklere kapılan Zafer'e oldu. Zafer Mete bu yüzden elenirken tüm kavgayı başlatan Semih Öztürk ise diğer adaya transfer oldu.

Semih Öztürk Survivor'dan Zafer Mete'ye diskalifiye ettirdikten sonra ada konseyine katıldı. Ünlüler takımına dahil olan Semih Öztürk eski takımına laf soktu. Ünlüler takımı ise biraz şaşkın bir şekilde Semih Öztürk'ü karşıladı.

SEMİHLE ZAFER KAVGASININ GÖRÜNTÜLERİ

Semih Zafer arasındaki olayın kamera görüntüleri olduğunu Acun Ilıcalı açıklamıştı. Adadaki ekip Semih - Zafer kavgasının her anını kayda aldı. Haliyle bu görüntüler büyük merak konusuydu. Survivor'da Semih Zafer kavgasının görüntüleri de ada konseyinde yayınlandı.

SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR : Survivor Semih Öztürk'ü izleyici Ütopya yarışmasından hatırlıyor. Semih Öztürk o yarışmada da istenmeyen 'kötü' adam rolündeydi. Sevgilisi Kurretülayn ile olan mastürbasyon görüntüleri ile skandal yaratmıştı.
ZAFER METE KİMDİR :  Survivor adasının saf çocuğu olarak tanımlanan Zafer Mete kolayca tahrik edilebilen biri. Zafer Mete 1992 İstanbul doğumlu. Yeditepe Üniversitesi mezunu olan Zafer, Semih tarafından sürekli üzerine oynanan isimdi.