BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,72
ALTIN 2.435,98
HABER /  MEDYA

Ütopya'da bu hafta kim elendi?

Ütopya'da kim elendi belli oldu. TV8 canlı yayınladığı Ütopya eleme gecesinde elenen isim açıklandı. Semih , Türkan ve İnci yazılmıştı işte elenen isim.

Abone ol

Ütopya yarışmasında kim elendi sorusunun yanıtı açıklandı. Semih Öztürk , Türkan Gözcü ve İnci Satır elenmek üzere yanılmıştı. Halk oylaması sonucunda elenen isim İnci Satır oldu. İnci elendiğini öğrenince öyle bir konuşma yaptı ki Kurrelütayn ve Türkan bile ağladı.

Ütopya 'da Perşembe günü yarışmacılar elenmesi için 3 kişinin adını yazmıştı. Semih Öztürk ve grubu tam kadro İnci Satır 'ın adını yazmıştı. Serkan ve grubu ise elemeye 2 ismi çıkartma stratejisini gütmüşlerdi. Bunun sonucunda da Semih Öztürk ile Türkan Gözcü 'nün adı elenmek için tahtada yer bulmuştu.

ÜTOPYA 'DA KİM ELENDİ?
Ütopya üyelerini bu seçimleri sonrasında çıkan 3 isim halk oylamasına sunuldu. Cuma günü TV8 Ütopya evinden canlı yayın yaparak elenen ismi açıkladı. Türkan Gözcü ile İnci Satır elenmesi muhtemel isimlerdi. Sonuç İnci Satır 'ın Ütopya'dan elenmesi yönünde oldu. 106 gündür Ütopya yarışmasında yer alan İnci Satır bu hafta elenen isim oldu.

İNCİ AĞLAYARAK GİTTİ
ütopya-inci-satir-elendi-ağladi.jpgİnci Satır veda konuşmasında öyle samimi itiraflarda bulundu ki karşı grubun söyleyecek lafı olmadı. Türkan Gözcü ve Kurretülayn bile İnci 'nin vedası karşısında ağladı.
ütopya-türkan-gözcü-eleme.jpgİnci bazen gerilimden dolayı sinirlerinin bozulduğu ve çok kalp kırmış olduğunu samimi bir şekilde dile getirerek 'Hepinizi seviyorum. Kurretülayn seni seviyorum. Semih seni bile seviyorum. Şimdi elenince bunu daha iyi anladım. Artık sabahları kalkınca beni göremeyeceksiniz. Anladım ki biz burda aile olmuşuz" dedi.

ÜTOPYA İNCİ ELENİRKEN GERİYE YUMURTA OYUNU KALDI

Ütopya'da İnci Satır dan geriyi elenmeden önce Türkan Gözcü 'nün foyasını ortaya çıkartan yumurta oyunu kaldı.