BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Bursa 10 Şubat hava durumu okullar tatil mi?

10 Şubat Salı günü Bursa 'da yoğun kar yağışı etkili olacak. Bursa Valiliği yarın okulların tatil olması ihtimalini son hava durumu raporuna göre verecek.

Abone ol

BURSA yarın yani 10 Şubat salı günü balkanlar üzerinden gelen yoğun kar yağışının etkisi altına girecek. Bursa Valiliği kar yağışı sebebiyle okulları tatil edebilir. Son hava durumu tahminleri doğrultusunda Bursa Valiliği gece ilerleyen saatlerde yarın için kar tatili ihtimalini değerlendirecek.

Meteoroloji 'nin resmi sitesinden yayınladığı son hava durumu raporunda kar alarmı verilen iller arasında Bursa 'da bulunuyor. Salı günü Bursa 'da kar yağışı yer yer kuvvetli olarak etkili olacak. Kar yağışına bağlı olarak hava sıcaklığı da düşecek.

BURSA 10 ŞUBAT HAVA DURUMU TAHMİNİ
Bursa 'da bugün etkili olmaya başlayan kar yağışı yarın çok daha kuvvetli görülecek. 10 Şubat salı günü hava sıcaklığı 2 dereceye kadar inecek. 11 Şubat Çarşamba ve 12 Şubat Perşembe günü de Bursa 'da kar yağışı sürecek. Bursa cuma gününe kadar kar yağışının etkisi altında olacak.
bursa-hava-durumu-10-şubat.jpg

BURSA VALİLİĞİ - YARIN OKULLAR TATİL Mİ?
Yoğun kar yağışı altındaki Bursa 'da yarın yani 10 Şubat salı günü okulların tatil olması yönünde henüz alınmış bir karar bulunmuyor. Ancak meteorolojinin son uyarıları doğrultusunda
Bursa Valiliği 'nin gece ilerleyen saatlerde durum değerlendirmesi yapması bekleniyor.

YURTTA KIŞ

Yoğun kar yağışı Bolu D100 yolunda aksamalara sebep olmaya başladı. Kar yağışının devam ettiği Bolu için karayolları ekipleri 'zincirsiz yola çıkılmaması' konusunda uyarı verdi.