BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.435,24
HABER /  GÜNCEL

Üniversiteli genç 5. kattan atladı

Psikolojik sorunları olan ve 3 gün öncede bileklerini kestiği öğrenilen Saddettin Y., yine intihar girişiminde bulundu.

Abone ol

Konya'da psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 22 yaşındaki üniveriste öğrencisi Sadettin Y., kız arkadaşının 5'nci kattaki apartman dairesinden aşağı atladı. Hastaneye kaldırılan Sadettin Y.'nin hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Olay, 00.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Mesaj Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Diş Hekimliği Fakültesi 3'ncü sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen 22 yaşındaki Sadettin Y. akşam 21.00 sıralarında kendisi gibi üniversite öğrencisi olan kız arkadaşı Müge A.'nın evine gitti.

ÜÇ GÜN ÖNCE BİLEKLERİNİ KESMİŞ

İkili bir süre konuştuktan sonra Müge A. yatmak üzere odasına gitti. İddiaya göre, psikolojik sorunları olan ve 3 gün öncede bileklerini kestiği öğrenilen Saddettin Y., 5'nci katta bulunan dairenin salon camını açarak kendini boşluğu bıraktı. Apartmanın önündeki yeşillik alana düşen Sadettin Y., olay yerine çağırılan ambulansla Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sedye üzerinde Acil Servise götürülen Sadettin Y.'nin kendisini taşıyan sedye görevlilerine,Beni neden kurtardınız. Ben ölmek istiyorum dediği öğrenildi. Tedavi altına alınan Sadettin Y.'nin hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.