BIST 9.892
DOLAR 32,58
EURO 35,00
ALTIN 2.461,43
HABER /  GÜNCEL

Uçak yolcusu dehşet anlarını anlattı

Stuttgart-İzmir seferini yapan yolcu uçağında bulunan Huriye Ayşe Isfihan (26), uçakta yaşanan dehşet anlarını anlattı.

Abone ol

Bomba ihbarı yapılan ve Sun Express Hava Yolları’na ait Stuttgart-İzmir seferini yapan yolcu uçağında bulunan Salihlili Huriye Ayşe Isfihan (26), uçakta yaşanan dehşet anlarını anlattı.

Almanya’da doğan ve tatil için Sun Express Hava Yolları’na ait Stuttgart-İzmir seferini yapan yolcu uçağı ile memleketi Manisa’nın Salihli ilçesine gelen Huriye Ayşe Isfihan uçakta yaşanan dehşet anlatını anlattı. Isfihan “Kaptan pilot içeri gelerek “Tuvalete bir yazı yazılmış. Bu yazıyı kim yazdıysa ortaya çıksın. Bu bir şakamı yoksa ciddi bir olaymı tespit etmemiz lazım”dedi. Kaptan pilotun bu konuşmasına rağmen kimse çıkmadı. Ama kaptan tekrar bu yazıyı kimin yazdığını sordu. Ancak kimse cevap vermeyince Pilot en yakın hava alanına ineceğimizi söyledi. Bu arada büyük bir panik oldu. Ağlayan ve bağıranlar olduğunu duydum. Hostesler daha büyük bir panik yaşanmaması için büyük çaba sarfettiler. Uçak indiğinde ise hepimizin bavullarına bakıldı. Bizlere ait olmayan bir madde varsa dokunmamamız gerektiğini söylediler.”dedi.

Sun Express Hava Yolları’na ait Boeing yolcu uçağı 62 yolcu ve 6 mürettebatı ile birlikte Stuttgart’tan havalanarak İzmir’e gelmek üzere yola çıkmış, ancak uçağın tuvaletine yazılan bomba yazısı nedeniyle Selanik’e inmek zorunda kalmıştı.