BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,72
ALTIN 2.401,61
HABER /  GÜNCEL

Tuncay Şanlı'nın yeni kulübü

Stoke City forması giyen milli futbolcu Tuncay Şanlı, Bundesliga takımlarından Wolfsburg'a transfer olmak üzere.

Abone ol

Stoke City forması giyen milli futbolcu Tuncay Şanlı, Bundesliga takımlarından Wolfsburg'a transfer olmak üzere.  Milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın Alman ekibi Wolfsburg'da sağlık kontrolünden geçti.

Sky Sports, "Tuncay şu anda sağlık kontrolünde" derken Alman medyası da milli futbolcunun kısa süre içerisinde Bundesliga ekibiyle resmi sözleşmeyi imzalayacağını duyurdu. Bu arada Stoke City taraftarları Twitter'dan Tuncay'a "Bırakma" mesajları yollamaya başladı.

Sky Sports'un haberine göre Tuncay Şanlı şu anda Wolfsburg'da sağlık kontrölünden geçiyor ve işlemleri tamamlandıktan sonra Alman ekibiyle sözleşme imzalayacak.

İngiliz basınında daha önce çıkan haberlerde ise, Wolfsburg'un Tuncay için 4 milyon euro teklif ettiği ve Stoke City'nin bu teklifi kabul ettiği yazılmıştı.  Tuncay Şanlı bu sezon Stoke City formasıyla 14 maça çıkarken, sadece 1 gol atabildi.

TWITTER'DA TUNCAY ŞANLI GÜNDEMİ

Stoke City'de forma giyen ve zaman zaman Premier Lig ekibinde yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelen Tuncay Şanlı'nın, Wolfsburg yolunda olmasının ortaya çıkmasının ardından Twitter'da Tuncay gündemi oluştu. Stoke City taraftarları, Tuncay Şanlı'nın hesabı olan @tuncaysanli17'ye yolladıkları mesajlarda, "Tuncay bizi bırakma", "Almanya'da başarılar", "Sen çok iyi bir profesyonelsin seni kaybettiğimiz için çok üzgünüz", "Pulis seni  kaybederek büyük bir hata yaptı" gibi mesajlar yer aldı.