BIST 9.916
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.438,01
HABER /  DÜNYA

Trump'tan FETÖ'yü korkutan atama!

ABD'deki FETÖ'cülerin en büyük kabusu gerçeğe dönüştü! FETÖ elebaşısı için Usame Bin Ladin benzetmesi yapan ve teslim edilmesini isteyen emekli asker Michael Flynn, Trump'ın danışmanı oldu.

Abone ol

FETÖ elebaşısı Fethullah Gülen'i Usame Bin Ladin'e benzeten ve Türkiye'ye iade edilmesini isteyen emekli Korgeneral Michael Flynn, Donald Trump'ın ulusal güvenlik danışmanı oldu. 

ABD medyasında önceki gün yer alan bilgiler dün gerçeğe dönüştü. Emekli korgeneral 57 yaşındaki Flynn Trump'ın teklifini kabul etti ve atama için Kongre onayına gerek kalmadı.

Emekli Korgeneral Flynn, Fetullah Gülen'e ilişkin şu ifadeleri kullanmıştı:

"Arka bahçemiz Pensilvanya'ya rahatça yerleşmiş olan bu maskeli terör ve istikrarsızlık kaynağı tarafından Washington'ın gözü boyanırken, NATO müttefikimiz Türkiye'ye engel olmak mantıksızdır. Türkiye'nin bakış açısıyla Washington, Türkiye'nin Usame Bin Ladin'ine sığınak oluyor. 11 Eylül'den sonra Usame bin Ladin'in Türkiye'de güzel bir köyde yaşadığını ve aynı anda Türk vergi mükelleflerinin vergileriyle fonlanan 160 okulu işlettiğini öğrenseydik ne yapardık?"

Başkan Barack Obama, Savunma İstihbarat Ajansı Direktörü koltuğunda oturan Flynn'ın işine 2014 yılında son vermişti.

Cumhuriyetçi müstakbel başkan Trump, ayrıca Merkezî İstihbarat Teşkilatı'nın (CIA) başına da Mike Pompeo'yu getirdi.