BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  EKONOMİ

Torba Yasası A'dan Z'ye bu zirvede

Torba Kanunu iş hukukunda ve sosyal güvenlik mevzuatında neler değiştirecek?

Abone ol
Onaylanarak yürürleğe giren Torba Yasa'da SGK'ya ilişkin yeni düzenlemeler için İstanbul'da zirve düzenleniyor. Alan uzmanlarının katılacağı zirvede “Torba Yasa”da yer alan yeni hükümler tüm yönleriyle ele alınacak.

Tiem Eğitim tarafından organize edilen“SGK Prim Affı ve Vergi Affı Zirvesi”nde, Torba yasası kapsamındaki yeni uygulamalar ve en son mevzuat değişiklikleri ele alınacak. Zirvede katılımcılara; “Torba Yasa”da yer alan yeni hükümler, iş mevzuatının pratik ve hukuki işleyişi, iş sözleşmelerinin geçerli nedenlerle feshinin esasları, işveren yükümlülükleri, hukuki prosedürlerin uygulanması ve mevzuatta yer alan önemli düzenlemeler anlatılacak.

10 Mart'ta İstanbul'da düzenlenlenecek zirvenin, oturum başkanlığını Dr. Resul Kurt' un üstleneceği ilk bölümünde; İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mustafa Kuruca ve İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Murat Göktaş, iş hukuku ve sosyal güvenlik mevzuatımıza ilişkin güncel değişikler ile düzenlemelerdeki işveren yükümlülükleri tüm yönleriyle ele alınacak.

İkinci bölümde ise Prof. Dr. Ahmet Yörük'ün oturum başkanlığında; INPACT Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Akçay, Doç.Dr.Keramettin Tezcan ve Dr. Murat Ceyhan Torba kanun içerinde bulunan Vergi affı ile ilgili, düzenlemeler ve değişikleri aktarılacak.