BIST 9.831
DOLAR 32,58
EURO 35,04
ALTIN 2.460,10
HABER /  SPOR

Terim sinirlendi rahatsız dedi

Fatih Terim yine bildiğiniz gibi! Sinirlendiği zaman sağı solu belli olmayan Terim, soru soran gazeteciye yine çoştu!

Abone ol

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Fildişi maçı öncesi yine burnundan soluyor. İstediği soruya cevap veren, sevmediği gazeteciyi azarlayan Terim, bugün İzmir'de yine o bildik rolünü oynadı. İşte Terim'i kızdıran o diyalog;

Fildişi Sahili ile İzmir Atatürk Stadı'nda çarşamba akşamı saat 20.30'da karşılaşacak A Milli Takımı, ilk antrenmanını Altay Alsancak Stadı'nda yağmur altında yaptı.

TRT MUHABİRİNE SİNİRLENDİ

Çalışma öncesi röportaj veren Teknik Direktör Fatih Terim, Trabzonspor'dan ay-yıldızlı ekibe tek futbolcu çağrılmasıyla ilgili tepkilerle ilgili görüşünün sorulmasına sinirlendi. TRT muhabirinin sorusu üzerine gülerek röportajı bırakan, ancak sinirlendiği belli olan Terim, “Hepiniz aynısınız. Esas rahatsızlığı sizde aramak lazım” dedi.

TERİM'DEN İZMİR YORUMU

Bu olaydan önce konuşan Terim, Avrupa'nın en üst düzey kulüplerinde oynayan futbolculardan kurulu bir takım olduğu için rakip olarak Fildişi Sahili'ni seçtiklerini belirterek, “Onlar da Dünya Kupası'na hazırlanıyor. İspanya maçları öncesi son provayı güçlü bir rakiple yapmak istedik” diye konuştu. Karşılaşmayı İzmir'de oynamalarının da önemli olduğunu vurgulayan Terim, “Hazırlık maçlarını Anadolu'ya yaymaya çalışıyoruz. İzmir'de Alsancak Stadı ve maçı oynayacağımız Atatürk Stadı'nın bizim için nostaljik değeri var. Burada taraftarlarımızla buluşmak hoş olacak” yorumunda bulundu.