BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Hıncal Uluç ekranda çıldırdı

Hıncal Uluç bu kez öyle bir sinirlendi ki masayı yumrukladı, kameraya dönüp meydan okudu. İşte o anlar;

Abone ol

İNTERNETHABER

Hıncal Uluç, Futbol Fedarasyonu'nun daha önce kendisiyle ilgili bir bildiriyi Fatih Terim'in zorlamasıyla yayımladığını iddia ederek Galatasaray'a yanıt niteliğindeki bildirinin de yanlış olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın Kayserispor karşılaşması sonrası yayımladığı sert açıklamaya ilişkin Türkiye Futbol Federasyonu'nun verdiği cevap gazeteci Hıncal Uluç'u çileden çıkardı. Uluç, kendisiyle ilgili daha önce yayımlanan bir bildirinin Fatih Terim'in diktesiyle bir kişi tarafından yayımlandığını ve onun dışında federasyondan kimsenin haberinin olmadığını söyleyerek, TFF'nin yayımladığı son bildirininde yayımlanış usülünün aynı olduğunu iddia etti.

MASAYA VURDU MEYDAN OKUDU

Yayımlanan son bildirinin haftanın değil yılın olayı olduğunu söyleyen Uluç, federasyonun kimsenin oyuncağı olmadığını söyledi. Canı isteyen herkesin bu imzayı kullanamayacağını sert sözlerle ifade eden Uluç,

"Türkiye Futbol Federasyonu çok saygın bir kurumdur. Canı isteyen bu imzayı kullanamaz. Mahmut Özgener'e soruyorum: Galatasaray'ın bildirisinin yayımlanmasından yarım saat sonra hangi federasyonu nerede topladınız da böyle bir karar aldınız? Esasa girmeden usülden soruyorum. Bu ayıptır arkadaşlar. Böyle bir şey yapmaya da hiçkimsenin hakkı yoktur. TFF, onun bunun oyuncağı değildir. Federasyondaki arkadaşlara tekrar soruyorum: Hanginizin haberi ve imzası var bu açıklamada?" dedi.

Uluç'un federasyona ateş püskürdüğü dakikalar haberin devamında

[PAGE]

"Bu bildiride kimlerin imzası var"

"Galatasaray'a kimse hakaret edemez"

"Hadi ben söylüyorum, beni mahkemeye verin"