BIST 9.727
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.439,09
HABER /  SPOR

Beraberlik Denizliyi çıldırttı!

Konyaspor'a karşı oynanan futbol ve kaybedeliden 2 puan, maç sonrası Teknik Direktör Mustafa Denizli'yi çileden çıkarttı.

Abone ol

Beşiktaş'ta Konyaspor'a karşı oynanan futbol ve kaybedeliden 2 puan, maç sonrası Teknik Direktör Mustafa Denizli'yi çileden çıkarttı.

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre soyunma odasında ilk 5 dakika kimsenin ağzını bıçak açmazken, Denizli'nin bu sessizliği bozduğu ve "Herkes kabahatini bildiği için susması normal. Sahada yoktunuz ve şimdi de susuyorsunuz. Savunacak bir tarafınız yoktu. Oynadığınız futbol değil Beşiktaş'a, süper ligde oynayan hiç bir takıma yakışmaz" dediği belirtildi.

Oyuncuları tek tek eleştirmekten kaçınan Denizli'nin, "Fazla da bir şey söylemek istemiyorum. Evinize gidin ve sağlam kafayla oturup maçı bir kez daha izleyin. Hatanızı kendiniz anlayacaksınız. Eğer Trabzonspor maçı öncesi yapılan ilk antrenmanda hatasına anlayamayan olursa bir daha forma yüzü göremez" dediği öğrenildi.

Konya'daki maçın 40. dakikasında sakatlanan Holosko'nun sağ ayağında ödem oluştuğu ve tedavisine hemen başlandığı açıklanırken, Trabzonspor maçında oynayıp oynamayacğının hafta içinde netlik kazanacağı belirtildi.

Sol üst adalesinde ödem olduğu için son iki maçta forma giyemeyen Ekrem Dağ'ın da tedavisinin devam ettiği ve Trabzonspor maçında büyük ihtimalle forma giyeceği ifade edildi.