BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

İzleyin inanın başınız dönecek!

Yeni teknoloji insanoğlunun başını döndürecek.

Abone ol

2025 yılında sizi nasıl bir teknoloji bekliyor biliyor musunuz? Bilim insanları, 2025 yılına kadar tüm dünyada bol ekranlı bir hayatın beklediği konusunda hem fikir! 

Parmak iziyle yapılan alışverişler, bir kaç dokunuşla kolaylaşan hayat! Yüksek performanslı işlemcilerin, hayatın her alanını saracağı bol ekranlı bu yeni dünyada dokundunuz her şey dijital olacak.

Örneğin gazeteler... 2025 yılında gazete kağıdı tamamıyla ortadan kalkıyor. Bilim insanlarına göre 2025 yılına kadar gazete kağıdının yerini aynı boyutta, katlanabilir ekranlar alıyor. Haberler dijital olarak veri merkezinden anında güncellenecek ve gazeteler okunduktan sonra kese kağıdı olarak kullanılmayacak!

SAĞLIKTA DİJİTAL DEVRİM

Bu yeni teknoloji, sağlık alanında da devrim niteliğinde yeni projeleri birer birer insanoğlunun hayatına girecek. Parmak izinizle, tüm sağlık bilgileriniz anında, doktorunuzun ekranına gelecek. Tek bir kan örneğiyle, sürekli kontrol altında olacaksınız ve en önemlisi de bu yeni uygulamalarla erken teşhisle insan ömrü uzayacak.