BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,19
ALTIN 2.245,88
HABER /  MAGAZİN

Tatlıses'in bebeği barış getirdi

İbrahim Tatlıses'in eşi Ayşegül Yıldız, önceki gece kızını kucağına aldı. Çifti ilk ziyaret eden ise İbo'nun dargın olduğu Demet Akalın'dı.

Abone ol

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, 61 yaşında 6. kez baba oldu. İmparator'un 32 yaşındaki eşi Ayşegül Hanım, önceki gece 01.00'de kızını kucağına aldı. Acıbadem Maslak Hastanesi'nde sezeryanle doğum yapan Ayşegül Yıldız ve İbo, kızlarına "Elif Ada" ismini verdi.

3 kilo 715 gram ve 53 santim boyunda dünyaya gelen Elif Ada'nın; Ayşegül Yıldız'a benzediği öğrenildi.

TAM ALTIN TAKTI!

Kızlarını kucağına almanın mutluluğunu yaşayan ünlü çiftin ziyaretine ilk giden isim ise Demet Akalın oldu. Uzun süredir İmparator'la dargın olan ünlü popçu, sabah 08.30'da soluğu hastanede aldı. Üzerinde "Elif Ada" yazılı pastasıyla çifti ziyaret eden Demet Akalın, sevimli bebeğe de hediye olarak tam altın taktı.

KURABİYE DAĞITTIRDI

Ünlü popçu; yaklaşık 4 yıldır küs olduğu İbrahim Tatlıses'i ziyaretinden sonra da twitter'da iyi niyetlerini dile getirdi. Bu arada öğle saatlerinden itibaren hastane; Tatlıses ve Yıldız'ın sevenleriyle dolup taştı. "Elif Ada" yazılı kurabiyeler hazırlatan İmparator, bunları hastaneye girip çıkan herkese dağıttırdı.

PASTASINI ALIP GiTTi

Uzun süredir Tatlıses'le dargın olan Demet Akalın, dün sabah 08.30 sularında üzerinde "Elif" yazılı pastasıyla hastaneye giderek İmparator'a olan dostluğunu gösterdi.