BIST 9.754
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.456,67
HABER /  MEDYA

Tatlı İntikam 10. yeni bölüm fragmanı Sinan ile Pelin yakınlaşıyor!

Tatlı İntikam 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Tatlı İntikam 10. yeni bölüm fragmanı dizi severleri heyecanlandırdı. Kanal D'nin sevilen dizisi Tatlı İntikam'ın yeni bölüm fragmanı ve detayları internethaber.com'da.

Abone ol

Tatlı İntikam 10. yeni bölüm fragmanı Sinan ile Pelin arasındaki yakınlaşma damga vurdu. Bu yakınlaşma Sinan ile Pelin arasındaki ilişkiyi nasıl etkileyecek? Tatlı İntikam yeni bölüm fragmanı ve dizinin detayları haberimizde...

TATLI İNTİKAM 10. YENİ BÖLÜM FRAGMANI 

Tatlı İntikam 10. bölüm fragmanı Rüzgar'ın uyarılarına rağmen aşkını sonuna kadar yaşamak isteyen Sinan, bu kez hislerini sonuna kadar yaşamakta kararlıdır. Sinan ile evlenmeyi beklerken Pelin'e aşık şekilde bulan Rüzgar ise her ne kadar belli etmek istemese de sevdiği adam için herşeyi yapmaya hazırdır.

Tatlı İntikam 10. bölüm fragmanında Sinan ile Rüzgar arasındaki zıtlaşmadan habersiz olan Pelin ise Sinan'ın hareketi ile büyük şok yaşar.

Sinan ve Pelin yakınlaşıyor!

Tatlı İntikam 10. bölüm fragmanında aralarındaki ilişkinin adını koymakta kararlı olan Sinan, Pelin'i bir köşeye çekerek konuşmaya karar verir. Pelin'e 'Biz neyiz?' diye soran Sinan, artık duygularını engellememekte kararlıdır. Peki, 'Hep birbirine bakarken buluyoruz gözlerimizi. Sence de bunun bir anlamı yok mu?' diyen Sinan, Pelin'i öpecek mi? Bu sorunun cevabını Tatlı İntikam dizisinin 28 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümünde bulacağız.

Tatlı İntikam 10. bölüm fragmanı:

Tatlı İntikam 10. bölüm 2. fragmanı:

Tatlı İntikam 9. bölümde ne yaşanmıştı?

Tatlı İntikam 10. bölüm fragmanında yer alan Rüzgar, dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümünde Sinan ve Pelin'in hayatında yer almaya başladı. Büyük bir sürprizle ikilinin yaşamına dahil olan Rüzgar, Pelin ve Sinan için büyük bir tehdit unusuru oldu. Tatlı İntikam'ın yeni karakteri Rüzgar'ın Sinan ile evlenmeyi amaçladığı ortaya çıkmıştı.

Tatlı İntikam 9. bölüm son sahnesi: