BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Tatlı İntikam 1. bölüm fragmanı bu akşam başlıyor

Tatlı İntikam dizi fragmanı ve diziyle ilgili merak ettiğiniz herşey haberimizde...Başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç’ın paylaştığı Tatlı İntikam dizisi bu akşam başlıyor.

Abone ol

Kanal D, romantik komedi tarzında yeni bir diziyi izleyicisinin beğenisine sunuyor. Dizinin başrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç oynuyor.

Başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç’ın paylaştığı, yönetmenliğini Barış Erçetin’in üstlendiği dizi, düğün günü terk edilen bir genç kızın şokunu ve sonrasında yaşanan olaylar zincirini ekrana taşıyacak.

TATLI İNTİKAM DİZİSİNİ OYUNCU KADROSU

Kanal D’nin, kendi yapım şirketi D Productions’ın üstlendiği, dizide Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Can Nergis, Hazal Türesan, Zeyno Günenç ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimlerin yer alıyor.

TATLI İNTİKAM'IN YÖNETMEN KİM?

Tatlı İntikam dizisinin yönetmenliğini Barış Erçetin, senaryosunu ise Pınar Ordu ve İlker Aslan kaleme alıyorlar.

TATLI İNTİKAM KONUSU

Pelin aşktan yana yüzü hiç gülmeyen şansız bir kadındır ancak bir gün şeytanın bacağını kırar ve hayallerinde erkekle karşılaşır ve onunla evlenmeye karar verir. Anca çok sevdiği adam tarafından düğün günü terk edilir. Sonrasında görmüş geçirmiş bir kadın tarafından geçmişte çok büyük bir ah aldığı ve bu ah eden kişiden kendisini affettirmediği sürece mutlu olamayacağını duyan Pelin geçmişin peşine düşer ve hikaye böylelikle başlamış olur.