BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Furkan Andıç kimdir Furkan Andıç nereli boyu kaç

Furkan Andıç kimdir, Furkan Andıç'ın boyu kaç, Furkan Andıç nereli, Furkan Andıç hangi okuldan mezun...Bu soruların yanıtı haberimizde. İşte merak edilen oyun Furkan Andıç'ın biyografisi...

Abone ol

Furkan Andıç kimdir, Furkan Andıç'ın boyu kaç, Furkan Andıç nereli, Furkan Andıç hangi okuldan mezun...Bu soruların yanıtı haberimizde. İşte merak edilen oyun Furkan Andıç'ın biyografisi...

Kanal D'de Tatlı İntikam diye bir dizi başlıyor. Dizinin başrol oyuncuları  leyla lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç...

1.90 boyundaki yakışıklı oyuncu Furkan Andıç daha önce de birçok dizide rol aldı...İşte Furkan Andıç'ın biyografisi ve hayatıyla ilgili merak edilen tüm soruların cevapları.

FURKAN ANDIÇ KİMDİR?

Furkan Andıç 4 Nisan 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Furkan Andıç, İlkokulu ve liseyi Ataşehir'de okudu. 2007 yılında liseden mezun olduktan sonra Ukrayna'ya gitti.

UKRAYNA'DA OKUDU

Ukrayna'da Kiev Politeknik Üniversitesi'nde ilk sene hazırlık ve dil eğitimi aldı. İkinci senesinde ise ekonomi bölümünde okudu. Eğitim sistemindeki denklik koşulu yüzünden İstanbul'a dönmek zorunda kaldı.

Tatlı intikam dizisi oyuncuları

FURKAN ANDIÇ HANGİ ÜNİVERSİDEN MEZUN?

Bir süre Bilgi Üniversitesi'nde Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde okuyan genç oyuncu, daha sonra 2011-2012 eğitim senesi 1. döneminde Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım bölümüne yatay geçiş yaptı.

FURKAN ANDIÇ'IN OYNADIĞI DİZİLER

2011 yılında başlayan Umutsuz Ev Kadınları dizisindeki Levent rolünü oynadı. 2014 yılında başlayan Kaçak Gelinler adlı dizide Selim İnan rolünde zengin bir ailenin tek çocuğu karakterini canlandırmıştı. 2015 yılında ise ATV'de yayınlanan Kırgın Çiçekler adlı dizide 18 bölüm Gökhan karakterini canlandırdı. 2016 yılında ise Kanal D'de yayınlanan Tatlı intikam adlı dizide Tankut karakterini canlandıracak.