BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.438,27
HABER /  MEDYA

Tankurt Manas O Ses Türkiye finalisti kimdir?

O Ses Türkiye finalistelerinden biri olan Tankurt Manas kimdir. Ebru Gündeş'in takımından finale giden tek isim olan Tankut Manas kimdir, kaç yaşındadır?

Abone ol

Tankurt Manas O Ses Türkiye finaline kalan 4 isimden biri oldu. Peki her performansı olay olan Tankurt Manas kimdir, kimin takımındadır? Sahne performansları ile finale kadar çıkan Tankur Manas, Ebru Gündeş'in takımından finale kalan tek yarışmacıdır.

Sosyal medyada da büyük destek gören Tankurt Manas finalin en iddialı isimlerinden biri olarak gösteriliyor. Ancak finalde ilk elenen isim Tankurt oldu.

TANKURT MANAS KİMDİR O SES TÜRKİYE FİNALİSTİ

Tankurt Manas O Ses Türkiye macerasına ilk olarak Ebru Gündeş'in takımına girerek başlamıştır. Performansı ve yazdığı şarkılar ile kısa sürede adından söz ettiren başarılı yarışmacı Tankurt Manas, büyük final için çok iddialı.

O SES TÜRKİYE FİNALE KİMLER KALDI?

O Ses Türkiye birincisinin belirleneceği büyük finale kalan isimler belli oldu. 2 Şubat akşamı O Ses Türkiye finali canlı yayınla ekrana gelecek. O Ses Türkiye 2016 birincisini belirleyecek finale şu isimler kaldı;

Türkan Kürşad - Hakan ve Gökhan'ın takımından
Tankurt Manas - Ebru Gündeş'in takımından
Aziz Kiraz - Hadise'nin takımından
Emre Sertkaya - Gökhan ve Hakan'ın takımından

O SES TÜRKİYE YARI FİNALDE ELENEN İSİMLER

Ali Dağaşan - Gökhan - Hakan'ın takımından
Busegül Yalçın - Ebru Gündeş'in takımından
Ali Mert Habipoğlu - Murat Boz'un takımından
Alpaslan Adsay - Gökhan ve Hakan'ın takımından

Murat Boz yarı finale kadar tek tek yarışmacılarına kaybetti. Yarı finalde Ali Mert Habipoğlu da elenince Murat Boz'un finalde yarışmacısı kalmadı.

GÖKHAN VE HAKAN'IN TAKIMI ALPARSLAN KİMDİR?

O Ses Türkiye yarışmasında birinciliğin favori isimlerinden biri Gökhan ve Hakan'ın takımında yer alan Alparslan Adsay. Ağrılı olan Alparslan yüreğinden akan yorumuyla rakiplerini tek tek eleyerek finale kaldı. O Ses Türkiye 2016 sezonunda yarı finale en çok yarışmacı taşıyan Gökhan ve Hakan oldu.

Gökhan ve Hakan'ın takımından yarı finale kalan yarışmacılar Türkan Kürşad , Ali Dağaşan, Emre Sertkaya, Alparslan Adsay oldu. Bu yarışmacılardan Ali Dağaşan yarı finalde elendi.

HADİSE'NİN TAKIMI - AZİZ KİRAZ KİMDİR?

O Ses Türkiye'de şampiyonluk yüzü göremeyen Hadise bu yıl Aziz Kiraz ile birincilik konusunda hayli umutlu. Hadise'nin yarışmacısı Aziz Kiraz operadan sanat müziğine kadar her dalda okuyabiliyor.

MURAT BOZ O SES TÜRKİYE TAKIMI KİM VAR?

Murat Boz bu sezon O Ses Türkiye'de umduğunu bulamadı. Yarışmacıları birer birer elenen Murat Boz yarı finalde de kalan tek yarışmacısını kaybetti. Ali Mert Habipoğlu elenince Murat Boz'un finalde yarışmacısı kalmadı.

EBRU GÜNDEŞ O SES TÜRKİYE TAKIMI KİMLER VAR?

Geçen yıl Azerbaycanlı Elnur ile O Ses Türkiye yarışmasını kazanan Ebru Gündeş, 2016 yılında birinciliği iki isimle kovalıyor. Ebru Gündeş'in takımından Busegül Yalçın ve Tankurt Manas O Ses Türkiye'de yarı finale kadar kaldılar. Busegül yarı finalde takılırken Tankurt ismini finale yazdıran yarışmacı oldu.