BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.438,21
HABER /  MEDYA

Survivor All Star Kıbrıs finalistleri kimler?

Survivor All Star son elemesinde kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 28 Haziran ada konseyinde elenen isim Hasan oldu Merve 4 finalistten biri oldu.

Abone ol

Survivor All Star'da Kıbrıs finali öncesi son elemeler yapıldı ve kim elendi sorusunun cevabı Hasan oldu. Merve Aydın ile birlikte elemeye kalan Hasan büyük şok yaşadı. Hasan SMS sıralamasında gönüllüler içinde hep birinci çıkan isimdi.

SURVİVOR ALL STAR KİM ELENDİ?

Survivor All Star 'da 28 Haziran 2015 akşamı son ada konseyi toplandı. Survivor'ın Dominik'teki son elemesinde yarışmacılar bireysel olarak sahaya çıktılar. Survivor dokunulmazlığında sürprizi Begüm yaptı ve Hilmicem ile birlikte Kıbrıs için bilet alan isim oldu. Merve Aydın ve Hasan ise oyun sonrasında ada konseyinde gerilimli bir elemeye çıktı.
survivor-all-star-28-haziran-2015-ada-konseyi-kim-elendi-hasan-ve-merve-aydin.jpgSurvivor 'da daha önce yapılan SMS oylaması sonuçlarına göre elenen isim Hasan oldu. Hasan büyük şaşkınlık yaşadı zira gönüllüler SMS sıralamasında hep birinci çıkıyordu.
Survivor All Star Kıbrıs finalinin son oyunu da Dominik'te oynanacak. Kıbrıs finaline gitmeye hak kazanan isimler ise son elemeden sonra şu isimler oldu;
Turabi
Hilmi Cem
Begüm
Merve Aydın
survivor-birincisi-kim-olur-yarişmacilarin-durumu.jpg
Survivor adasında oynanacak olan son oyunda 1 kişi finale adını yazdıracak. Kalan 3 yarışmacı ise Kıbrıs 'da SMS oylamasına çıkacak. Kıbrıs finalinde finale kalan ikinci ismi belirleyecek olan SMS oylaması canlı yayında yapılacak. 

KIBRIS FİNALİ KURALLARI ACUN ILICALI AÇIKLADI

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU
Survivor All Star'daki son dokunulmazlık oyunu 28 Haziran 2015 akşamı oynandı. İşte Merve'nin büyük şok yaşadığı o oyun.