BIST 9.936
DOLAR 32,44
EURO 34,78
ALTIN 2.449,45
HABER /  MEDYA

Survivor All Star'da kriz Pascal kahroldu

Duygu Çetinkaya 'nın elendiği Survivor adasında açlık krizi çıktı. All Star'da yer alan Pascal ve Turabi 'den itiraflar geldi. İşte Survivor All Star'da olanlar.

Abone ol

Survivor bu hafta Duygu Çetinkaya 'nın elenmesiyle sallanmıştı. Şimdi ise Survivor All Star yarışmacıları açlık krizindeler. Pascal Nouma ve Turabi Çamkıran açlık başlarına vurunca ilginç itiraflarda bulundular. İşte Survivor All Star 'ın ekrana gelmeyen bölümlerindeki açlık sıkıntısı.

Pascal Nouma Survivor adasında açlıktan en muzdarip isim. Yemeğe düşkünlüğü ile bilinen Pascal Survivor adasından 'senfoni' seslerinin yükseldiğini söyleyerek ince bir benzetme yaptı.

SURVİVOR PASCAL : 'ÇOK AÇIM...'
survivor-2015-pascal.jpgBağırsak ve midelerinden gelen sesleri komik bir şekilde yorumlayan Pascal Nouma, "Çok açım... Zeytin, domates, Peynir, simit, tavuk, kanat, baklava, tuz, hamsi, roko devam ediyor... Ahhh!!! Çok ayıp ya... Sen bilmiyorsun ama adada her gece mozart var senfoni var..." dedi. Bunu yaptıktan sonra da çıkan sesleri herkesi güldüren bir şekilde anlattı.

TURABİ ÇAMKIRAN'DAN AÇLIK İTİRAFI
Açlığın başına vurduğu bir diğer isim ise Survivor All Star yarışmasının ilk haftasında birinci seçilen Turabi Çamkıran... Kameralar önüne geçen Turabi Çamkıran 'açlık' itirafında bulundu ve bunun kişiliğini bile değiştirdiği, daha saldırgan olduğunu anlattı.