BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.442,97
HABER /  MEDYA

Survivor All Star'da 'Duygu' depremi

Survivor 2015 adasından ilk elenecek isim Duygu mu olacak? Yeniden sakatlanan Duygu depresyona girdi. Duygu son bölümde gözyaşına boğuldu.

Abone ol

Survivor All Star da elenmek üzere adı ilk yazılan isim olan Duygu hayli zor günler yaşıyor. Depresyona giren Duygu kendini arkadaşlarına ispatlamak için risk alıp ödül oyununda sahaya çıktı. Ödülü kazandılar ancak sonuç Duygu için çok ağır oldu ve gözyaşlarına boğuldu.

Survivor All Star adasında ismi rekor oranda sayıyla yazılan Duygu hayli zor günler yaşıyor. Duygu 'ya en çok dokunan Hilmicem'in de onun adını yazması oldu. Kendini sırtından harçerlenmiş olarak niteleyen Duygu ödül oyununda sakat bacağına rağmen oyunda yer aldı. Duygu 'nun yarışmanın sonunda bacağı çok daha kötü oldu. Sahra oynamadığı için kendini riske atan Duygu ağlayarak isyan etti.


SURVİVOR ALL STAR'DA KİM ELENDİ? ACUN ILICALI : ŞOKTAYIM

SURVİVOR ALL STAR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor All Star 'ın dün akşam (2 Şubat 2015) yayınlanan bölümünde ödülü yumurta olan oyun vardı. Müthiş bir savaşın yaşandığı Survivor ödül oyununun galibi gönüllüler takımı oldu. Yumurtaları kazanan gönüllüler günlerdir aç olmanın verdiği hazla ödülü afiyetle mideye indirdiler. Yiyecekleri biten ünlüler takımıysa bu kez kaybetmenin sarsıntısını yaşadı.



DUYGU 'DAN TURABİ 'YE TEPKİ
Survivor All Star adasında adının elenmek üzere yazılmasında ön ayak olan Turabi 'ye Duygu'dan sert tepki geldi. Duygu hayli kızgın olduğu Turabi 'ye lakap taktı.


TURABİ 'NİN SEVİNCİNE PASCAL'IN VERDİĞİ KARŞILIK
Turabi, Pascal'a karşı kazandığı ödül oyunu sonrası o klasik sevincini yaşayınca bakın Pascal ne karşılık verdi.