BIST 9.936
DOLAR 32,44
EURO 34,78
ALTIN 2.449,45
HABER /  MEDYA

Survivor All Star Kıbrıs finali ne zaman?

Survivor All Star birincisini belirleyecek Kıbrıs finali ne zaman yapılacak? 4 kişinin birincilik için yarıştığı Survivor Finali 3 Temmuz 2015 tarihinde olacak.

Abone ol

Survivor All Star 2015 birincisinin belli olacağı Kıbrıs Finali için geri sayım başlarken, finale kalan 4 yarışmacı Merve Aydın , Turabi Çamkıran , Begüm Yücetan , Hilmicem İntepe oldu. Survivor All Star Kıbrıs finali 3 Temmuz 2015 cuma günü Kaya Artemis Oteli'nde yapılacak.

TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak olan Survivor Kıbrıs finalinde önce 3 yarışmacı için SMS oylaması yapılacak. Survivor All Star finalinin kurallarında değişiklik olduğunu açıklayan Acun Ilıcalı, Kıbrıs'ta oyun oynanmayacağını açıkladı.

Acun Ilıcalı'nın verdiği bilgilere göre Survivor finaline gidecek isimler Dominik'te oynanacak son oyunla belirlenecek. Bu oyunda birinci olan kişi Survivor finale adını doğrudan yazdıracak. Yarışmayı kaybeden 3 isim için ise Kıbrıs adasında SMS oylaması yapılacak. Survivor All Star Kıbrıs finalinin ikinci ismi bu 3 'den SMS sıralamasında en yüksek oyu alan kişi olacak.

SURVİVOR BİRİNCİSİ KİM OLUR?
Survivor All Star birincisi 2 Temmuz 2015 tarihinde muhteşem bir finalle ekrana gelecek. Peki 2015 yılı Survivor All Star birincisi kim olur?

Survivor'da Hasan Yalnızoğlu'nun elenmesinin ardından birincilik yolunda kalan 4 isim şunlar oldu;
turabi-çamkiran-survivor-all-star-2015-birincisi-mi-kimdir.jpg
Turabi Çamkıran Survivor All Star birinciliğine SMS sıralamasındaki yeri açısından en yakın isim.
hilmicem-intepe-survivor-all-star-2015-birincisi-kimdir.jpg
Hilmicem İntepe Survivor All Star birinciliğine oyun performansı açısından en yakın isim.

merve-aydin-survivor-all-star-birincisi-kimdir.jpg
Merve Aydın Survivor birinciliği olan bir isim. Survivor All Star 'da ise ünlüler takımında SMS sıralamasında hep birinci çıkmıştı. Hem oyun performansı hem de SMS sıralaması birinciliği ile Survivor finalinde şansı çok yüksek.

begüm-yücetan-survivor-all-star-birinciliği-adayi-kimdir.jpg
Begüm Yücetan Survivor All Star 'ın podyumlardan transfer ettiği yarışmacısı. Survivor Kıbrıs finalinde en az şans tanınan isim olarak görülüyor.

SURVİVOR ALL STAR'DA FİNALE KALAN 4 YARIŞMACININ PERFORMANSLARI
Survivor All Star yarışmasında birinci kim olur sorusunun yanıtı bu tabloda gizli. Survivor adasındaki oyunlara bakıldığında en yüksek performansa sahip olan ve en çok oyun kazanan isim Hilmicem İntepe olarak görünüyor. Hilmicem İntepe bu performansıyla Survivor All Star birinciliğinin en yakın ismi olarak öne çıkıyor. Survivor performansı en yüksek ikinci isim Turabi Çamkıran , üçüncü isim Merve Aydın , dördüncü isim ise Begüm Yücetan olarak görünüyor.
survivor-birincisi-kim-olur-yarişmacilarin-durumu.20150629162211.jpg

SURVİVOR ALL STAR SMS SIRALAMASI NASIL OLUR?
Survivor All Star Kıbrıs finali canlı yayında yapılacak SMS oylamasında birinciliğin adayı olan 4 isimden hangisi SMS sıralamasında birinci çıkar? Survivor'da bugüne kadar gönüllüler SMS sıralamasında en çok birinciliği olan isim Hasan Yalnızoğlu olmuştu. Hasan'ın elenmesinin ardından SMS sıralaması bakımından en şanslı isim Turabi Çamkıran olarak öne çıkıyor. Survivor ünlüler SMS sıralamasında ise son haftalarda hep Merve Aydın birinci çıkmıştı. SMS sıralaması istatistikleri gözönüne alındığında Merve Aydın ile Turabi Çamkıran birinciliğin en yakın isimleri olarak ortaya çıkıyorlar.