BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,18
ALTIN 2.247,37
HABER /  MEDYA

Survivor All Star 2015 finali Turabi'nin kardeşi Merve'nin babasını kızdırdı

Survivor All Star 2015 finalinde Merve Aydın'ın babası Ufuk Aydın ile Turabi'nin kardeşi arasında polemik yaşandı.

Abone ol

Survivor All Star 2015'in şampiyonu Turabi oldu ama final gecesine iki ailesi arasında yaşanan gerilim damgasını vurdu.

Turabi'nin kardeşi ve Merve'nin babası Ufuk Aydın arasındaki söz düellosunda araya Acun Ilıcalı girdi.

UFUK AYDIN: TIME DERGİSİNE ÇIKAN TÜRKİYE'DEN 3 KİŞİDEN BİRİDİR

Kızıyla ilgili düşünceleri sorulan Merve'nin babası Aydın, "Olimpiyatlarda ülkemizi sakat sakat temsil eden İngiliz Time dergisine çıkan Türkiye'deki 3 kişiden bir tanesidir. Bir tanesi Mustafa Kemal Atatürk'tür. Bir tanesi Turgut Özal'dır. Bir tanesi de milli atletimiz Merve Aydın'dır. " dedi.

ATLETİZM FEDERASYONU'NA TEPKİ

Evlerini satarak olimpiyatlara kızını hazırladığını ilk kez canlı yayında açıklayan Aydın, kızına kimsenin destek olmadığını iddia ettti. Atletizm Federasyonu'na tepki gösteren baba, "Uluslararası alanda koştu diye cezalandırıyorlar. Doping yapmamış hiç bir şey yapmamış. Benim kızım alnının akıyla çıkıp orada mücadele etmiştir. Onlar kendilerini çok iyi biliyorlar. Daha sonra çıkıp kendilerini ifade ederler zaten niye böyle bir şey yaptıklarını." ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı ise baba Aydın'ın Time dergisine Türkiye'den 3 kişinin girdiği iddiasına itiraz etti. Ilıcalı, Naim Süleymanoğlu'nun da o dergide yer aldığını söyledi.

TURABİ'NİN KARDEŞİ: ABİMİN OLİMPİYAT GÖRÜNTÜLERİ YOK AMA...

Daha sonra söz alan Turabi'nin kardeşinin "Belki benim abimin olimpiyat görüntüleri yok ona hiçbir şey diyemem ama bazı ülkelerde temsil etmiştir." şeklindeki sözleri Merve Aydın'ın babasını kızdırdı.

OLİMPİYATLARA GİTMEK HERKESİN HARCI DEĞİLDİR

Söz alan Ufuk Aydın, "Herkes olimpiyatlarda yarışamaz. Biz hiç bir zaman Turabi'ye bir şey söylemedik. Sporcu olmak olimiyata gitmek herkesin baba yiğit harcı değildir. Olimpiyat dünyanın en büyük organizasyonudur. Başarabilen varsa ben onu alnından öperim. Ülkeminin adına yarışıyor. Orada yaşayan herkese saygı duyarım. Yalnız olimpiyatlarla ilgili yarışamadı bu cümle çok yanlış bir cümle." diye yanıt verdi.